Blue Lagoon VIP cruise from Latchi
Activities

Blue Lagoon VIP cruise from Latchi

4.9/5
Excellent
Based on 3 reviews
from
£136.00
Free cancellation
language
Language: English
mobile_voucher
Mobile voucher accepted
duration
Duration: 6 hours
Do this because
  • See the Baths of Aphrodite and St. George's Island
  • Stop in the Blue Lagoon for a swim and snorkeling
  • Enjoy an exclusive lunch onboard
What to expect

Towards the wind and adventures! Live an unforgettable day on a high-speed luxury yacht, equipped for your comfort, where you'll have a chance to enjoy a huge variety of landscapes. Begin your adventure from the colorful port of Latchi. You'll sail along the coastline of the Akamas National Park, the most beautiful in Cyprus.

First, you'll reach the Baths of Aphrodite: located in a cave with a pool, surrounded by greenery and steeped in the myths and legends of Cyprus, here is where the goddess of love bathed and met her most famous lover, Adonis. There is also an extraordinary view of Aphrodite's Rock, with a prominent cross mounted on the highest point.

You'll then be fascinated by one of the favorite dive sites: St. George's Island, home to a wide range of marine life, including fish and octopus, before coming across the more famous Fontana Amorosa, which can be translated as "fountain of love". You'll stop in the Blue Lagoon for a swim and excellent snorkeling, while on board you'll be offered an exclusive lunch with varieties menu and drinks that will satisfy everyone's taste.

Read more
What's included
  • check Lunch
  • check Hotel pickup and drop-off
  • check Snorkeling
  • check Speedboat ride
Where
Latchi, Poli Crysochous, Cyprus
Meeting point:
Transfer provided from all hotels in Paphos. The local operator will contact you to confirm the pickup place and time.
What to remember
  • Please provide your phone number at checkout: the local operator will contact you to confirm the pickup place and time
  • It's recommended to wear comfortable shoes and clothes
  • Don't forget to bring your swimsuit and sunscreen
Read more
Provider
Cyprus Vip Service
Booking fee
Good news! No extra fees are applied to this booking.
Cancellation policy
Receive a 100% refund if you cancel up to 24 hours before the experience begins.

What people say about this experience

Excellent

4.9/5

Based on 3 reviews from verified customers

100%
0%
0%
0%
0%

Review categories

Safety

5/5

Service

5/5

Staff

5/5

Value for money

4.6/5

  • Angela

    From United States of America - August 2023

    Travelled with family

     

    25 - 34 years old

    Excellent

    Overall rated

    5/5

    This is definitely one of the best boat trips we have been on, the boat was lovely, the staff very accommodating, the food was delicious. The guide My ...

  • Maria

    From United States of America - June 2023

    Travelled as a couple

     

    25 - 34 years old

    Excellent

    Overall rated

    5/5

    The Tui staff were amazing Ashley, Jasmin and Luca made our holiday

  • Stefani

    From United States of America - June 2023

    Travelled with family

    Excellent

    Overall rated

    5/5

You might also like

Nat Geo Day Tour: Philippos Yiapanis, fra uroligheder til succes
Udflugter & dagsture

Nat Geo Day Tour: Philippos Yiapanis, fra uroligheder til succes

Philippos Yiapanis, en berømt cypriotisk skulptør, blev født i Famagusta, i det, der nu er det besatte nordlige Cypern. Hans liv tog en omtumlet drejning, da han blev taget til fange og fængslet under den tyrkiske invasion og efterfølgende blev flygtning i det sydlige Cypern. Hans kunst er en manifestation af hans dybe længsel efter frihed og en levende repræsentation af den lokale historie. På denne rundtur kommer du til at møde kunstneren, som vil tage dig med på et unikt besøg på sit museum, hvor der er udstillet omkring 140 skulpturer. Foruden at opdage inspirationen bag nogle af hans mest kraftfulde værker, lærer du mere om Cyperns senere historie og udforsker kunstnerens personlige oplevelser, fortalt gennem hans fængslende historier. Når du ankommer til Art Nest Museum, vil Philippos byde dig personligt velkommen og give dig et indblik i sit liv og arbejde. Dette giver dig en forståelse af de følelser, der ligger til grund for hans kreationer. Derefter har du tid til at udforske den udendørs skulpturpark og afslutte med et kig på den kunstneriske proces. Rundvisningen i kunstnerens værksted afslører hans teknikker til at arbejde med bronze, der afspejler forbindelsen mellem Cypern og kobber, og for at repræsentere hans vedvarende håb om forening i hans splittede hjemland. Rund oplevelsen af med at nyde det lokale køkken i landsbyen Kouklia, mens du reflekterer over Cyperns unikke blanding af kunst, historie og kulinarisk tradition.

free cancellation
Available in:

en 

Nat Geo Day Tour: To sider, én historie - om sameksistens på Cypern
Udflugter & dagsture

Nat Geo Day Tour: To sider, én historie - om sameksistens på Cypern

Tag med på en National Geographic Day Tour, som ledes to journalister, en græsk-cypriot og en tyrkisk-cypriot, som vil dele et sjældent indblik bag kulisserne. Begynd med at udforske den genopbyggede landsby Moutallos. Fordyb dig i dens historier, mens du vandrer rundt i de smalle gyder og bevidne områdets forvandling med renoverede bygninger, der bærer rester af tyrkiske navne som symbol på respekt for det andet samfund. Gør et fotostop ved den historiske Agia Sophia-moské, som tidligere var en kristen kirke. Turen fører dig derefter til Ibrahim's Khan, en renoveret osmannisk kro. Hovedindgangen viser udsøgte broderier lavet i fællesskab af kvinder fra begge samfund, hvilket illustrerer deres ønske om samarbejde og genforening.I gårdhaven kan du engagere dig i Cyperns nyere historie, der er formet af konflikter mellem det græsk-cypriotiske og det tyrkisk-cypriotiske samfund gennem de sidste seks årtier.Efter at have fået en omfattende forståelse af begge samfund, kan du opleve kontrasten mellem gammelt og nyt, når du udforsker den livlige blanding af moderne handel og autentiske værksteder i Khans omgivelser. Derefter kan du beundre de renoverede osmanniske bade, som er en del af et projekt til bevarelse af kulturarven. Afslut med at nyde de enkle, men ægte smagsoplevelser i et familiehjem, ledsaget af en kop cypriotisk, tyrkisk eller græsk kaffe, serveret på det ældste kaffeetablissement i Pafos.

free cancellation
Available in:

en 

Kourion-ruinerne, Kolossi-slottet & vingårdsbesøg
Udflugter & dagsture

Kourion-ruinerne, Kolossi-slottet & vingårdsbesøg

Denne tur levendegør myterne om Cypern. Du ser hvor en legende blev født, besøger ruinerne af Kourion, tager til landsbyen Omodos og afslutter dagen med vinsmagning på en familiedrevet gård. Eva, en af vores lokalguider, siger om denne tur: Vi vandrer gennem lag af historie, kultur og mytologi, og du lærer om kærlighedsgudinden Afrodite. Ritualerne der er knyttet til hende, såvel som planterne og skallerne der forbindes med hende.Vi dykker direkte ned i fortiden ved at se Petra tou Romiu, stedet hvor gudinden Afrodite ifølge det lokale sagn blev født. Du oplever også fortiden og den gamle historie ved et af de mest imponerende udgravningsområder på Cypern, Kourion. Vi besøger de romerske bade, inden vi fortsætter til områdets midtpunkt, det græsk-romerske teater, hvor der stadig arrangeres koncerter. Kolossi-slottet, som tilhørte Tempelridderne fra det 14. århundrede, er næste stop.Vi spiser frokost på en familieejet restaurant. Den er lige så kendt for sin husmandskost, tilberedt af lokale råvarer, som dens naturskønne beliggenhed i bakkerne. Derefter kører vi til bjerglandsbyen Omodos, hvor du får tid til at gå rundt i de brostenbelagte gader på egen hånd for at se på de byzantisnek bygninger. Vi afslutter med et vingårdsbesøg. Her kan du smage nogle af de prisbelønnede vine, inklusiv varianten commandaria, som Richard Løvehjerte døbte som "kongens vin og vinens konge".

free cancellation
Available in:

en 

Troodosbjergene med udflugt til Kykkos-klostret med frokost
Udflugter & dagsture

Troodosbjergene med udflugt til Kykkos-klostret med frokost

Turen op i Troodosbjergene er en rejse til et andet Cypern. Her støder vi på rustikke landsbyer med stenhuse, grønne dale og en traditionel livsstil. Denne heldagstur bringer os ind i det åndelige hjerte af højlandet, til klostret Kykkos samt til Throni-bakkens. Alexia, en af vores lokale guider siger: Ikonet af Jomfru Maria betragtes som mirakuløst, så det er vigtig for cyprioterne at besøge kirken mindst en gang om året.Når vi kommer dybt ind i de fyrretræsbeklædte Troodosbjerge, mødes vi af smukke landskaber, der står i skarp kontrast til kysten. Først besøger vi smukke det Kykkos-kloster på toppen af Kykkosbjerget. Klostrets indre er rigt udsmykket med gyldne ikoner og fresker. Ikonet af Jomfru Maria holdes skjult og blev sidst vist frem for hundredvis af år siden. Du får tid på egen hånd til at gå rundt i området og nyde panoramaudsigten over bjergene. Samtidig er dit besøg med til at bevare dette vigtige kulturminde.Derefter besøger vi Ærkebiskop Makarios III's grav på bakketoppen. En fantastisk udsigt byder dig velkommen, inden du kører ned til landsbyen Pedoulas. Der er tid til en valgfri gåtur op til den rigt dekorerede ortodokse kirke, og derefter kører vi tilbage med et kaffestop på Pano Platres undervejs.

free cancellation
Available in:

en 

Antikke Kourion, Kolossi-slottet og Omodos med vingårdsbesøg på lille grupperundtur
Udflugter & dagsture

Antikke Kourion, Kolossi-slottet og Omodos med vingårdsbesøg på lille grupperundtur

Cypern appellerer med et landskab af bølgende bakker og smukke landsbyer. På denne lille rundtur kun for voksne kan du se, hvor et sagn blev født, besøge ruinerne i Kourion, tage til landsbyen Omodos og slutte dagen af med en vinsmagning. Eva, en af vores lokale guider, siger om denne udflugt: "Du vil vandre gennem lag af historie, kultur og mytologi og lære om Afrodite. Og om de ritualer, der er forbundet med hende, samt de planter og muslingeskaller, der associeres med hendes arv".Du dykker direkte ned i fortiden ved Petra tou Romiou, en havsøjle, hvor kærlighedsgudinden Afrodite ifølge sagnet blev født. Vi følger det antikke tema ved Kourion, et af de mest imponerende arkæologiske steder på Cypern. Besøg de romerske bade og kom ind i områdets centrale værk, det græsk-romerske teater. Her afholdes der stadig koncerter den dag i dag. Kolossi-slottet fra det 15. århundrede er det næste punkt på programmet. Denne korsfarerfæstning er omgivet af blomstrende planter og oser af historie.Derefter spiser vi en lokal frokost på en familiedrevet taverna, inden vi besøger Omodos i bjergene, hvor vi vandrer rundt i tynde brostensbelagte gader med byzantinske bygninger. Det er Evas yndlingslandsby. Hun siger: "Charmen ved stenhusene, roen og freden. Det er, som om den er sprunget ud af et eventyr. Jeg elsker at gå ind på en af caféerne og se de lokale have filosofiske diskussioner, politiske diskussioner og en smule sladder". Desuden er der en vinsmagning, hvor du lærer alt om sød commandaria-vin.

free cancellation
Available in:

en 

Aftenudflugt og drink ved Afrodites Klippe og folkemiddag
Udflugter & dagsture

Aftenudflugt og drink ved Afrodites Klippe og folkemiddag

Velsmagende meze, musik og dans. Denne tur har alle ingredienserne til en rigtig god gammeldags cypriotisk aften. Og som om det ikke var nok, sker det hele efter en drink med udsigt til Afrodites Klippe - fødestedet for den mytiske kærlighedsgudinde. Alexia, en af vores dygtige lokale guider, siger: "På tavernaen vil du møde de lokale og mærke deres kultur og dans. Intet er bedre end det 100 % autentiske køkken, der tilberedes af kvinderne i landsbyen, ligesom de laver mad derhjemme".Vi starter med en kort køretur mod Petra tou Romiou,som Afrodites Klippe hedder lokalt. Løft glassene og skål ved denne mytiske havstakke, og nyd aftenlyset, mens du nipper til en mousserende vin. "En fest til ære for gudinden", som Alexia siger. Derefter tager vi til landsbyen Kouklia, en kort køretur ind i landet fra kysten, for at spise en anderledes cypriotisk middag.Ved første øjekast er der tale om en typisk familiedrevet taverna. Du vil smage på stort set alle cypriotiske retter, du kan forestilledig. Der lægges vægt på rene råvarer og traditionelle meze, tilberedt som de er blevet tilberedt i generationer, og skyllet ned med skønne lokale vine. Men om sommeraftnerne overtager familien gaden og er vært for fester med folkemusik og dans. Slut dig til de lokale og dans og fest på udendørsterrassen.

free cancellation
Available in:

en 

Udflugt til Kaledonia-vandfaldene med frokost
Aktiviteter

Udflugt til Kaledonia-vandfaldene med frokost

Den frodige og kølige skov, der dækker Troodosbjergene, er et ideelt udflugtsmål nær Pafos. Som en smuk kontrast til stranden kører du ad en naturskøn rute ind i bjergene, hvor dit mål er landsbyen Platres. Her begiver vi os ud på en 3 km lang vandretur langs bækken til Kaledonia-vandfaldet, efterfulgt af en traditionel frokost på restauranten Psilo Dendro. Andri, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Du vil nyde rejsen lige så meget som rejsemålet på denne vandretur, som følger og krydser en bæk over en række små broer hele vejen til vandfaldet".Vi starter udflugten på en forfriskende måde med et stop ved Kolossi Fruit Garden. Her får du mulighed for at smage frisk limonade og købe frugt, før vi fortsætter længere op i bjergene til den smukke landsby Platres, beliggende på en bakketop. Her er udgangspunktet for naturstien, som følger den rislende Kryos Potamos-bæk mellem træerne. Husk solidt fodtøj, mens du går langs den naturskønne sti, som er ret ujævn nogle steder med nogle sten, rødder og vandløb.Dette er en gåtur i skoven med pletvis skygge, der fører forbi en række knudrede træer, herunder fyrretræer og jordbærtræer. Når du når til Kaledonia-vandfaldet, kan du holde en pause og tage en dukkert - hvis du vil - ved det skyggefulde ferskvandsbassin. Derefter fortsætter vi til den berømte restaurant Psilo Dendro med sin helt egen ørredfarm. Slap af under frokosten, og prøv ørred her, som er en specialitet, og slut dagen af på en god måde.

free cancellation
Available in:

en 

Troodosbjergene rundtur til landsbyer med Lampadistis-klostret
Udflugter & dagsture

Troodosbjergene rundtur til landsbyer med Lampadistis-klostret

Cypern er fuld af skjulte skatte, og vi udforsker nogle af landets landlige perler på denne heldagsrundtur til Troodosbjergene. Vi kører ud på landet og besøger Lampadistis-klosteret i Kalopanayiotis og nyder et par behagelige overraskelser i de rustikke landsbyer undervejs. Nefeli, en af vores lokale guider, siger: "Arsos er den slags landsby, hvor man ser gamle mænd spille "tavli" - backgammon - i kaffebarerne".Først ankommer vi til Platanisteia - en lille landsby, der er berømt for dens grafikmuseum. Efter at have hørt om historien om øens trykkeriindustri besøger vi den middelalderlige Tzelefos-bro, som er et fantastisk sted at tage billeder fra midt i en skov. Derefter går turen videre til landsbyen Kalopanayiotis, der ligger spredt ud over en afsidesliggende dal, der gennemskæres af en malerisk å. Vi besøger en traditionel familiedrevet taverna og nyder frokost lavet af lokale råvarer.Dagens højdepunkt er landsbyens Agios Ioannis Lampadistis-kloster. Nefeli fortæller: "Dets byzantinske freskoer er så udsøgte, at UNESCO har opført dem på listen over verdensarv". Vægmalerierne, der dateres helt tilbage til det 14. århundrede, er meget raffinerede og meget velbevarede. Adgangsgebyret til klosteret, som er inkluderet, går til dets vedligeholdelse. Ud over en trio af kirker, som man kan gå rundt indeni, er der klosterbygninger, herunder celler, lagerlokaler og en oliepresse. Og inden du rejser tilbage til feriestedet, kan du smage nogle lokale vine på en typisk vingård i Troodosbjergene.

free cancellation
Available in:

en 

Kykkos-klostret og Troodosbjergene med lille grupperundtur
Udflugter & dagsture

Kykkos-klostret og Troodosbjergene med lille grupperundtur

Køreturen ind i Troodosbjergene er en rejse til et andet Cypern. Rustikke stenbyer ligger i dale med fyrretræer, hvor de traditionelle livsmåder stadig er gældende. Denne rundtur i en lille gruppe, kun for voksne, kommer ind til højlandets åndelige hjerte, Kykkos-klosteret, og graven til Makarios II, der ligger på en bakketop. Eva, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Troodosbjergene er der, hvor jeg finder min sjæl. Der er landsbyer, hvor tiden har stået stille, hvor folk stadig bekymrer sig om hinanden, hvor man kommer ind som gæst og går hjem som ven".På vej op i Troodosbjergenes stopper vi og drikker kaffe i en typisk landsby. Derefter går turen videre til det smukke Kykkos-kloster, som ligger på toppen af Kykkos-bjerget. Interiøret er rigt udsmykket, og du vil ikke kunne stoppe med observere ikonerne og freskoerne. Du vil høre legenden om, hvorfor det mest berømte ikon, "Den gyldne pige", stadig er halvt skjult. Og der er også tid på egen hånd til at vandre rundt i området og nyde panoramaudsigten over bjergene.Derefter besøger vi Throni-bakken og Ærkebiskop Makarios III's grav. En fantastisk udsigt byder dig velkommen, inden vi kører ned til landsbyen Pedoulas. Her spise vi en typisk cypriotisk frokost lavet af lokale råvarer på en familiedrevet restaurant. Der er tid til en valgfri gåtur op til den ortodokse kirke Det Hellige Kors, hvorefter vi kører tilbage med et stop ved udsigtspunktet Prodromos og en kaffepause undervejs.

free cancellation
Available in:

en 

Paphos halvdags BBQ Cruise
Udflugter & dagsture

Paphos halvdags BBQ Cruise

Solen og den afslappende midddelhavsstemning er, hvad besøgende verden over kommer til Cypern for at nyde, og det er netop hvad der sker på dette halvdags BBQ krydstogt. Vi tager ud fra Paphos havn og tilbringer fire timer ude på havet med mulighed for at svømme, snorkle, solbade og slappe af med levende underholdning og en grill om bord.

free cancellation
Available in:

en