Trogir en Split
Excursies & Dagtrips

Trogir en Split

4,7/5
Uitstekend
Gebaseerd op 46 beoordelingen
vanaf
 67,00
Gratis annuleren
language
Taal: Duits , Engels
mobile_voucher
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
duration
Duur: meer dan 8 uur
Highlights
  • Exclusief TUI programma
  • Ontdek twee UNESCO Werelderfgoederen op één dag
  • Verken het middeleeuwse eilandstadje Trogir
  • Smul van een typische snack bij Mlinice Pantana
Dit kun je verwachten

Trogir en Split liggen tegenover elkaar aan de Golf van Kastela, en bieden beiden een totaal andere kijk op het verleden. Trogir is een middeleeuwse stad op een eiland, terwijl de bruisende stad Split met zijn keizerlijke paleis teruggaat tot de Romeinse tijd. Beide zijn een UNESCO-werelderfgoedlocatie.

Eerst bezoek je het levendige Split. Dé highlight hier is het paleis uit de derde eeuw van de Romeinse keizer Diocletianus. Het is meteen ook het oude centrum van Split. Komt het je bekend voor? Dat kan wel kloppen, het paleis is namelijk te zien in Game of Thrones. Je bezoekt wee markten en eet een traditionele snack bij Mlinice Pantana. Om dan na Trogir te gaan.

Trogir is bezaaid met middeleeuwse kastelen en kerken. En een Romaans-gotische kathedraal. De geplaveide straten barsten van het erfgoed.

Lees meer
Dit is inbegrepen
  • check Transfer
  • check Gids
  • check Entrees
  • check Snack
Belangrijk
  • Lunch niet inbegrepen
Lees meer
Touroperator
GULLIVER TRAVEL
Boekingskosten
Goed nieuws! Er zijn geen extra kosten aan deze boeking verbonden
Annuleringsbeleid
Ontvang een 100% restitutie als je annuleert tot 1 dag voordat de activiteit begint.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

Uitstekend

4,7/5

Gebaseerd op 46 beoordelingen van geverifieerde klanten

74%
22%
4%
0%
0%

Beoordelingscategorieën

Safety

4,7/5

Service

4,7/5

Staff

4,7/5

Value for money

4,5/5

  • Mick n Sian Scully

    Uit Verenigd Koninkrijk - september 2024

    Reisde met partner

     

    35 - 44 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    A big thank you to Joseph and Mino for making today's trip to Trogir and Split thoroughly enjoyable - much appreciated.

  • Rachel & Bret

    Uit Verenigde Staten van Amerika - september 2024

    Reisde met de familie

     

    25 - 34 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    Our guide Josep, was fantastic! Very informative and balanced the length of the tour just right, to give us enough information in both towns and allow ...

  • Robson

    Uit Verenigde Staten van Amerika - augustus 2024

    Reisde met de familie

     

    25 - 34 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    Joseph tour guide was great. Very friendly, welcoming & knowledgeable. Tour was a lovely day & enjoyed the free time to explore. Feel trip quite pric ...

  • Katie

    Uit Verenigde Staten van Amerika - juli 2024

    Reisde met de familie

     

    18 - 24 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    Great day trip! Lots crammed in and well worth the money! The stop off for a snack and wine was a nice touch!

  • Shane

    Uit Verenigd Koninkrijk - juni 2024

    Reisde met partner

     

    35 - 44 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    Very good trip all round plenty to see and do

  • E K DODD

    Uit Verenigd Koninkrijk - juni 2024

    Reisde met partner

     

    55 - 64 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    This is a excellent day out to two UNESCO attractions We have previously been 3 times , but why this time we had to spend over 2 hours travelling to ...

Dit vind je misschien ook leuk

Krkan kansallispuisto ja vesiputoukset
Aktiviteetit

Krkan kansallispuisto ja vesiputoukset

Krkan kansallispuisto on upea luontokohde ja Kroatian luonnon aarreaitta. Nauti raikkaasta ilmasta ja suuntaa tutustumaan Skradinski Bukin upeisiin maisemiin vesiputouksineen. Retkellä vierailet myös Stella Croaticassa, joka on kuuluisa itsetehdyistä tuotteista. Peter, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Krkan kansallispuisto ei ole vain luonnonystävien paratiisi, vaan myös historiallisesti ja kulttuurisesti merkittävä paikka. Puistossa on useita vanhoja linnoituksia, antiikin Rooman ajan asutuksen jäänteitä ja keskiaikaisia luostareita".Aloitat seikkailusi vierailemalla Stella Croaticassa, jossa voit maistella paikallisia, käsintehtyjä herkkuja ja paikallisia makuja. Kun saavut Krkan kansallispuistoon, voit viettää päivän vaellellen pitkin veden viertä kulkevia puisia kävelyreittejä. Sinulla on myös mahdollisuus oppia paikallisista perinteistä, sekä vierailla historiallisella vesimyllyllä.Kansallispuiston helmi on kuitenkin Skradinski Buk, kookas luonnonallas, johon virtaa 17 vesiputousta puiden lomitse. Saatat myös bongata eläimiä, kuten etelänsatakieliä, haikaria, haukkoja ja pöllöjä. Täällä sinulla on vapaata aikaa tutustua puistoon ja käydä myös syömässä.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Trogir ja Split
Retket

Trogir ja Split

Kastelan lahden molemmin puolin sijaitsevat Trogir ja Split kertovat kahta erilaista tarinaa menneisyydestä. Split on vilkas kaupunki, joka on rakennettu Rooman keisarin palatsin ympärille, kun taas Trogir on keskiaikainen saarikaupunki. Molemmat kaupungit ovat Unescon maailmanperintökohteita. Ensimmäisenä vierailet Splitissä, joka on Dalmatian rannikon vilkas keskus. Kaupungin ehdoton tähti on Rooman keisari Diocletianuksen palatsi 200-luvulta. Palatsi tunnetaan nykyään Splitin vanhan kaupungin alueena, ja sitä on käytetty jopa Game of Thrones -sarjan kuvauspaikkana! Vierailet kaksilla markkinoilla ja saat maistaa pikkupurtavia Mlinice Pantanassa ennen kuin matka jatkuu Trogiriin.Trogir on täynnä keskiaikaisia palatseja sekä kirkkoja. Täältä löytyy muun muassa mahtava roomalais-goottilainen katedraali. Trogirin kapeat mukulakivikadut kätkevät vuosisatojen perinteitä.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Dubrovnik
Retket

Dubrovnik

Dubrovnikiin tutustuminen on kuin avaisi aarrearkun täynnä historiallisia mestariteoksia. Tämä retki vie sinut tutkimaan renessanssinaikaista arkkitehtuuria, vanhoja palatseja ja historiallisia kirkkoja, joiden ansiosta Dubrovnik on saanut lempinimen "Adrianmeren helmi".

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Aamupäivän bussikuljetukset Makarskaan
Kuljetukset

Aamupäivän bussikuljetukset Makarskaan

Makarska, Adrianmeren rannikolla sijaitseva hevosenkengän muotoinen lahti, on loistava päiväretkikohde. Hyödynnä nämä helpot puolen päivän kuljetukset ja vieraile tässä tyylikkäässä kroatialaiskaupungissa. Vietä aamupäivä tutkimalla keskiaikaisia kirkkoja, ostamalla matkamuistoja tyylikkäistä putiikeista tai istuskelemalla palmujen reunustaman rantakadun baareissa ja ravintoloissa. Valinta on sinun.

Gratis annuleren
Välitön Vahvistus
Mostar
Retket

Mostar

Itä ja länsi kohtaavat Mostarissa – kaupungissa, jossa minareetit ja kirkon tornit nousevat vanhojen kivitalojen ylle. Ylität rajan Bosnia-Hertsegovinaan vieraillaksesi tässä historiaa täynnä olevassa kaupungissa. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat maailmankuulu Stari Most -silta ja basaari.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Illan bussikuljetukset Makarskaan
Kuljetukset

Illan bussikuljetukset Makarskaan

Kroatia herää eloon yöllä, ja Adrianmeren rannikolla ei ole juuri parempaa paikkaa nauttia illasta kuin Makarska. Hyödynnä helppo meno-paluukuljetuksemme ja tutustu tähän dalmatialaiseen kaunottareen pimeän tultua. Vietä aikasi täällä shoppailemalla matkamuistoja tyylikkäistä putiikeista tai poikkeamalla palmujen reunustaman rantakadun ravintoloissa ja tyylikkäissä cocktailbaareissa.

Gratis annuleren
Välitön Vahvistus
Biokovon 4x4-maastoautokierros
Aktiviteetit

Biokovon 4x4-maastoautokierros

Makarskan ylle kohoava Biokovon vuoristo on näkemisen ja tutkimisen arvoinen nähtävyys. Pääset tutustumaan Biokovon luonnonpuistoon tällä kokopäivän 4x4-maastoautokierroksella, joka vie sinut lähelle luontoa ilman pitkiä patikointimatkoja. Käyt myös skywalkilla – lasisella näköalapaikalla, josta aukeavat huikeat näkymät.Kiinnitä turvavyö ja nauti maisemallisesta ajomatkasta Adrianmeren rannikon yläpuolelle Biokovon vuoristoon. Matkan varrella seikkailusi nousee uusiin korkeuksiin, kun vierailet vaikuttavalla Skywalkilla, joka sijaitsee 1228 metrin korkeudessa merenpinnasta. Astu kaarevalle, lasiselle kävelysillalle, ja ihaile Makarskan Rivieralle ja useille saarille avautuvaa maisemaa.Maastoautolla etenet vaivattomasti Kroatian pisintä ja korkeinta asfalttitietä Biokovon vuoristo taustanasi. Jos sää sallii, jatkamme matkaa Biokovoon ja pysähdymme Pyhän Yrjön huipulla, joka sijaitsee 1762 metriä merenpinnan yläpuolella.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Omis ja Cetina-joki
Retket

Omis ja Cetina-joki

Jos etsit täydellisiä postikorttimaisemia ja kroatilaista ruokaa, tämä retki on nappivalinta. Matkaat Splitistä rannikkoa pitkin vuoristoon ja Omiksen rannikkokaupunkiin. Päivä sisältää myös veneretken Cetina-joella, jossa sinua odottaa lounas perinteisessä ravintolassa.Retki aloitetaan Makarskan Rivieran hämmästyttävän upeista Dalmatian maisemista, josta vähitellen suunnataan Omiksen vuoristoon. Sen jälkeen pääset venematkalle Cetina-joelle, jossa kuljet syvän rotkon läpi.Poistumme alukselta ja nautimme maukkaan lounaan paikallisessa ravintolassa, minkä jälkeen sinulla on vapaata aikaa rentoutua joen rannalla. Lounaan jälkeen on aika tutustua Omiksen kaupunkiin ja sen värikkääseen historiaan. Päivä päätetään tutkimalla kaupungin kirkkoja, linnoituksia ja kapeita kujia – joilla Omiksen pahamaineiset merirosvot aikoinaan kulkivat.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Iltaristeily Makarskaan
Aktiviteetit

Iltaristeily Makarskaan

Nauti iltaristeilystä Makarskan Rivieralla. Hyppää alukselle ja nauti virkistävästä tervetuliaisdrinkistä aloittaessasi matkan Makarskan rannikkokaupunkiin, joka sijaitsee Biokovon vuorijonon ja Välimeren koskemattomien vesien välissä. Perillä voit tutustua sen mukulakivikatuihin ja pikkuputiikkeihin – ihanteellinen lomapäivä Kroatiassa.

Gratis annuleren
Välitön Vahvistus
Krkan kansallispuisto Bračista
Retket

Krkan kansallispuisto Bračista

Äiti maa todella tarjoaa parastaan Krkan kansallispuistossa, joka on yksi Kroatian upeimmista luonnon aarteista. Pääset hengittämään raikasta ilmaa ja tutkimaan kasvillisuudeltaan rikkaita ja vesiputousten syleilemiä maisemia.Krkan kansallispuisto on kohisevien vesiputousten, järvien ja jokirantakävelyiden paikka. Lyhyen esittelyn jälkeen sinulla on koko päivä aikaa kävellä veden äärellä puisia kävelyreittejä pitkin. Puiston ehdoton tähti on kuitenkin Skradinski Buk - valtava luonnonallas, johon laskee 17 näyttävää vesiputousta. Täällä voit pysähtyä syömään välipalaa paikallisessa ravintolassa. Kannattaa myös pitää silmät auki villieläinten varalta, sillä satakieliä, haikaroita, haukkoja ja pöllöjä on täällä säännöllisesti ja kaloja vilisee Krka-joen kirkkaissa vesissä.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en