Panoramic City Tour Split
Excursies & Dagtrips

Panoramic City Tour Split

vanaf
 35,00
Gratis annuleren
language
Taal: Engels
mobile_voucher
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
duration
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Highlights
  • Visit Split, Croatia's second city
  • Stop by Bačvice beach
  • Electric tuk-tuk tour of the old quarter
  • See the UNESCO-listed Diocletian's Palace
Dit kun je verwachten

The Dalmatian coast's biggest city, Split is both easy and enjoyable to get lost in. But if you want to tick off all the top sights first, this trip is just the ticket. You'll stop by Bačvice beach, take a tuk-tuk tour of the old town to see the Game-of-Thrones-famous Diocletian's Palace, then visit some standout spots overlooking the Adriatic Sea.

We start with a photo stop at Bačvice beach where spotlessly clean sand lapped by shallow waters won it a coveted Blue Flag award. Next is a tuk-tuk tour of the old quarter. These nippy, eco-friendly electric vehicles will take you on a guided drive by Split's National Theatre and the Roman-era Diocletian's Palace – a UNESCO World Heritage Site.

Finally, we'll fire up the camera for a visit to Kasjuni beach – a pebble-dashed bay looking out across the Adriatic – followed by St Stephen's Park, with its pretty church and manicured gardens backed by views of the marina.

Lees meer
Dit is inbegrepen
  • check Transport
  • check Guide
Touroperator
GULLIVER TRAVEL
Boekingskosten
Goed nieuws! Er zijn geen extra kosten aan deze boeking verbonden
Annuleringsbeleid
Ontvang een 100% restitutie als je annuleert tot 1 dag voordat de activiteit begint.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

Op dit moment zijn er geen beoordelingen voor deze activiteit.

Dit vind je misschien ook leuk

Krka nasjonalpark og fossefall
Aktiviteter

Krka nasjonalpark og fossefall

Naturen blir ikke vakrere enn i Krka National Park, en av Kroatias vakreste naturskatter. Vi puster inn den friske luften, mens vi utforsker fossene i det vakre landskapet ved Skradinski Buk. Vi besøker også Stella Croatica, kjent for sine håndlagede varer. Peter, en av våre lokale guider, sier: "Krka nasjonalpark er ikke bare et paradis for naturelskere, men også et sted av historisk og kulturell betydning. I parken finner du flere gamle festninger, rester av gamle romerske bosetninger og klostre fra middelalderen."Du begynner eventyret med et besøk på Stella Croatica, hvor du kan nyte lokale, håndlagde delikatesser og smake på lokale smaker. Og når dere ankommer Krka nasjonalpark, kan dere forberede dere på en dag med utforsking. Naturskjønne gangveier i tre snor seg gjennom et fantastisk landskap med fossefall og rolige innsjøer, og byr på fantastisk utsikt og fotomuligheter underveis. Du får også muligheten til å lære om lokale tradisjoner og besøke en historisk vannmølle.Men høydepunktet på besøket ditt blir helt sikkert Skradinski Buk – et spektakulært naturbasseng innrammet av 17 fossefall som skaper et dramatisk og fotogenisk bakteppe. Dette området er ikke bare en fryd for øyet, men også et viktig habitat for et mangfoldig dyreliv. Hold utkikk etter parkens varierte fugleliv, inkludert nattergaler, hegre, falker og ugler, som bidrar til parkens naturlige tiltrekningskraft. Her har du litt tid til å utforske og spise en matbit.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Heldagstur til Trogir og Split
Utflukter og dagsturer

Heldagstur til Trogir og Split

.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Dubrovnik
Utflukter og dagsturer

Dubrovnik

Å utforske Dubrovnik er som å avdekke en skattkiste full av historiske mesterverk. På denne utflukten fra Split får du oppleve renessansearkitekturen, gamle palasser og historiske kirker som har vært med på å gi Dubrovnik kallenavnet ”Adriaterhavets perle”.Før vi i det hele tatt ankommer Dubrovnik, vil kjøreturen langs Makarska Riviera, Baćina Lakes og dalene rundt River Neretva by på en naturskjønn opplevelse. Men så snart vi setter føttene på de brosteinsbelagte gatene i Dubrovnik, blir du bergtatt av denne UNESCO-listede muromkransede byen som er full av historiske steder. En spasertur i gamlebyen fører oss forbi barokkirker, venetianske palasser og andre herligheter.Etter en felles rundtur får du tid på egen hånd til å gå rundt i gatene og nyte de trange smugene, trappene og torgene. Moderne spisesteder og barer ligger side om side med de utsmykkede bygningene. Du kan velge mellom fredelige torg eller den travle marinaen som bakgrunn.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Formiddagsbuss til Makarska
Transfer

Formiddagsbuss til Makarska

Makarska er en hesteskoformet bukt på Adriaterhavskysten og den er et flott reisemål for dagstur. Bestill vårt komfortable transportalternativ og besøk denne elegante kroatiske byen. Tilbring morgenen med å utforske middelalderkirker, handle suvenirer i stilige butikker, eller bare sitt og nyt livet i barer og restauranter på den palmekantede promenaden. Valget er ditt.

Gratis annuleren
Øyeblikkelig Bekreftelse
Mostar
Utflukter og dagsturer

Mostar

Øst møter vest i Mostar – en by der minareter og kirkespir tårner over gamle steinhus. Vi krysser grensen til nabolandet Bosnia-Hercegovina for å oppleve severdigheter som den verdensberømte broen Stari Most og basaren. Mostar er en smeltedigel av kulturer og religioner. Gamlebyen står på UNESCOs verdensarvliste og er full av flotte bygninger fra de ottomanske og Hapsburgske tidsepokene. Historiske moskeer og imponerende katedraler pryder byens skyline i skyggen av den 2000 meter høye fjellet Velez.Guiden leder deg rundt den brosteinsbelagte gamle basaren, et godt bevart tradisjonelt tyrkisk hjem og til en av de mange moskeene. Etter omvisningen får du tid til å utforske byen på egen hånd om ettermiddagen. Bruk litt tid i de gamle håndverksbutikkene eller nyt en lunsj med utsikt over Stari Most broen over elven Neretva.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Skyttelbuss til Makarska
Transfer

Skyttelbuss til Makarska

Kroatia blir levende om natten, og det er få bedre steder å nyte en kveld på Adriaterhavskysten enn Makarska. Benytt deg av vårt komfortable transportalternativ for å utforske denne dalmatiske skjønnheten etter mørkets frembrudd. Tilbring tiden din her med å shoppe etter suvenirer i elegante butikker eller nyt en god restaurant og stilige cocktailbarer på den palmekantede promenaden.

Gratis annuleren
Øyeblikkelig Bekreftelse
Jeepsafari i Biokovo naturpark
Aktiviteter

Jeepsafari i Biokovo naturpark

Biokovofjellkjeden som ruver over Makarska er et vakkert syn og i tillegg spennende å utforske. Vi kjører inn i Biokovo naturpark med jeep på denne heldagsturen, og du får oppleve naturen på nært hold uten å gå så mange skritt selv. Vi kjører gjennom vakre landsbyer og får et innblikk i hvordan folk levde før i tiden. Spenn deg fast og nyt en naturskjønn reise med jeep langs Adriaterhavskysten og inn i Biokovofjellkjeden. Underveis når eventyret nye høyder med et besøk på den imponerende Skywalk, som ligger 1228 meter over havet. Gå opp på den buede strukturen med gangbro i glass og forbered deg på en fantastisk utsikt over Makarska-rivieraen og flere øyer.Det fine med å kjøre i jeep er at du enkelt kan ta deg frem på Kroatias lengste og høyestliggende asfaltvei, en panoramatur med Biokovo-fjellkjeden som bakteppe. Hvis været tillater det, fortsetter vi videre inn i Biokovo og stopper ved St. George's Peak, som rager 1762 meter over havet.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Omis og Cetina-elven
Utflukter og dagsturer

Omis og Cetina-elven

Hvis du vil ha postkortvakre steder og hjemmelaget mat, så er dette utflukten for deg. Vi reiser langs kysten fra Split opp fjellene og videre til kystbyen Omis. Deretter kjører vi båt opp Cetina-elven til lunsjen som venter på Radman Mills.Under reisen langs Makarska-rivieraen kan vi nyte det vakre dalmatiske landskapet mens vi kjører over fjellene til Omis. Der hopper vi på en båt som tar oss oppover Cetina-elven som går inn mellom fjellkløftene og videre ut på det glitrende havet.Vi går i land og spiser en velsmakende lunsj på en lokal restaurant, før vi har tid til å slappe av ved elven. Etter cruiset nedstrøms igjen er det tid for å utforske Omis og byens fargerike historie. Du avslutter dagen med å vandre rundt i kirker, festninger og trange gater – som en gang ble brukt av de beryktede Omis-piratene.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Kveldscruise til Makarska
Aktiviteter

Kveldscruise til Makarska

Denne kveldsturen langs Makarskarivieraen i Adriaterhavet er helt fantastisk. Hopp om bord og nyt en forfriskende velkomstdrink mens båten tøffer av gårde til kystbyen Makarska, som ligger mellom fjellkjeden Biokovo og det uberørte Middelhavet. Her får du tid til å utforske byens brosteinsbelagte gater og butikker.

Gratis annuleren
Øyeblikkelig Bekreftelse
Krka nasjonalpark fra Brač
Utflukter og dagsturer

Krka nasjonalpark fra Brač

Opplev det beste av naturen i Krka nasjonalpark, en av Kroatias villeste naturskatter. Pust inn den friske luften og utforsk det frodige landskapet med flere fossefall.Krka nasjonalpark er et sted med buldrende fossefall, innsjøer og elvevandringer. Etter en kort introduksjon kan du rusle langs vannet på stier laget av treplanker. Men høydepunktet i parken er Skradinski Buk – et enormt naturlig basseng med 17 fossefall som presser seg vei gjennom trærne.Vi stopper for å spise på en lokal restaurant. Du kan også se på det lokale dyrelivet – både nattergaler, hegrer, falker og ugler er gjengangere her. Du kan også se store mengder fisk i det klare vannet i Krka-elven.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en