PRIVATE TOUR THE BEST OF MONTENEGRO
Attracties en rondleidingen

PRIVATE TOUR THE BEST OF MONTENEGRO

vanaf
 263,33
Gratis annuleren
language
Taal: Duits , Engels , Frans
mobile_voucher
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
duration
Duur: meer dan 8 uur
Highlights
  • Get eye-catching views of Kotor fjord
  • Take a pleasant stroll through Kotor's romance-infused cobblestone streets
  • Enjoy a scenic drive through the alluring naval town of Lepetane
Dit kun je verwachten

Embark on a journey along the South Adriatic shoreline to captivating Montenegro. Stunning natural scenery and rich cultural heritage await you to be discovered. From eye-catching panoramic views of Kotor fjord, reminiscent of Nordic landscapes, with misty white mountains surrounding the bay's mirror-like waters, speckled with tiny islands to the fairytale-like 17th-century church of Our Lady of the Rocks – perched on an islet with its 68 magnificent frescos

Head over to the town of Kotor, a magnificent medieval burg, famous for the iconic St. Tryphon Cathedral and its romance-infused cobblestone streets. Get to know the town's rich history and culture as you take a pleasant stroll in its historic city centre. Finish off your expedition in Montenegro with a scenic drive through the alluring naval town of Lepetane before returning to Dubrovnik.

Lees meer
Dit is inbegrepen
  • check Transport
  • check Boat transfer
  • check Guide
  • check Admission fees
Belangrijk
  • Not suitable for wheelchairs
  • Bring your passport or official EU identification
  • Bring money for extras or gratuities
  • Food and drinks not included
Lees meer
Touroperator
GULLIVER TRAVEL
Boekingskosten
Goed nieuws! Er zijn geen extra kosten aan deze boeking verbonden
Annuleringsbeleid
Ontvang een 100% restitutie als je annuleert tot 1 dag voordat de activiteit begint.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

Op dit moment zijn er geen beoordelingen voor deze activiteit.

Dit vind je misschien ook leuk

Konavlen laakson viininmaistelukierros ja maisemallinen junamatka
Retket

Konavlen laakson viininmaistelukierros ja maisemallinen junamatka

Konavlen laakson omaleimainen kulttuuri ja keittiö paljastuvat kaikessa komeudessaan tällä puolen päivän retkellä. Maistelet paikallisia viinejä perheomisteisilla viinitarhoilla, matkustat junalla kylästä kylään ja nautit perinneruokaa Konavlen laakson luonnonkauniissa ympäristössä. Antun, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Dubrovačka Malvasija on tunnettu rypälelajike, joka on ominainen tällä alueella. Paikalliset viininviljelijät onnistuivat pelastamaan lajin, vaikka sodan jälkeen jäljelle jäi vain kolme tervettä viiniköynnöstä."Laakso sijaitsee maaseudulla lähellä Montenegron rajaa, vuorten ja Adrianmeren välissä, ja se on auringon hellimä pakopaikka Dubrovnikista. Vierailet Zastoljen kylän historiallisella Brajkovićin viinitilalla, minkä jälkeen matkustat junalla Ljutaan. Täällä näet 500 vuotta vanhan Đivanovićin vesimyllyn, jolla on ollut kaksi tarkoitusta: keskiajalta lähtien sitä on käytetty jauhojen valmistukseen ja villan jalostamiseen kankaaksi.Tämän jälkeen jatkamme päivän toisiin viininmaistajaisiin. Saat myös hieman esimakua paikallisesta kulttuurista, kun syöt tyypillisen kyntömiehen lounaan, aivan kuten maanviljelijät syövät rankan pellolla vietetyn päivän aikana. Viimeinen pysähdyspaikka on kolmas viinitila. Antun sanoo: "Tällä viinitilalla nautit lasillisen Konavlen roseeviiniä ja palan perinteistä pandišpanj-sokerikakkua. Pandišpanjia valmistetaan perinteisesti erityistilaisuuksiin, kuten tässä tapauksessa meille vierailijoille. Se on tapamme toivottaa vieraamme tervetulleiksi kauniiseen Konavlen laaksoon."

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en, fr 

Dubrovnikin katamaraaniristeily ja Blue Cave uimapysähdyksineen
Aktiviteetit

Dubrovnikin katamaraaniristeily ja Blue Cave uimapysähdyksineen

Dubrovnikin rannikon edustalla sijaitsevat Elafitin saaret ovat sitrushedelmäviljelmien, mäntyjen peittämien kukkuloiden ja hiekkarantojen keidas. Tutustu näihin valokuvauksellisiin saariin kolmen tunnin katamaraaniristeilyllä, johon sisältyy All Inclusive -juomia, pikkupurtavia ja uimapysähdyksiä, ja vietä upea päivä Kroatiassa. Jakov, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: " Vaikka nämä saaret ovatkin vain lyhyen matkan päässä vilkkaasta Dubrovnikista, ne ovat kuin eri maailmasta. Vain kolme saarista on asuttuja, ja asukkaita on yhteensä alle 1 000. Saaret ovat sekä kauniita että rauhallisia."Kun olemme noutaneet sinut hotelliltasi, suuntaamme Gruzin satamaan ja lähdemme saarihyppelylle. Kroatiassa on yli 1000 saarta, mutta vain harvat ovat kauniimpia kuin 13 Elafitin saarta. Karuja kivirantoja pehmentää Välimeren kasvillisuus, ja ne ovat täynnä kauniita poukamia. Purjehdimme parhaimmille lahdille ja voit nauttia baarista ilmaista olutta, viiniä ja virvoitusjuomia. Tarjolla on myös tuoreita hedelmiä ja pikkupurtavia.Ota aurinkoa kannella, pulahda viilentävälle uinnille tai jää laivalle torkkumaan - valinta on sinun. Pysähdymme myös uimaan Kolocep-saaren Blue Cavessa, jossa voit ihastella kaunista turkoosia väriä, joka syntyy, kun aurinko suodattuu veden läpi. Muutaman merellä vietetyn rentouttavan tunnin jälkeen palaamme takaisin satamaan.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en, fr 

Dubrovnik Sunset Catamaran Cruise
Retket

Dubrovnik Sunset Catamaran Cruise

The sight of Old Town Dubrovnik is stunning enough, but this catamaran cruise lets you experience it at golden hour, when the last sun rays light everything up. And there are a few added bonuses on board, including an open bar, music and nets for complete relaxation.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en, fr 

Kotorinlahden risteily ja Our Lady of the Rocks
Retket

Kotorinlahden risteily ja Our Lady of the Rocks

Montenegron Kotorinlahti kätkee sisäänsä monenlaisia legendoja. Dramaattiset vuoristomaisemat, kimmeltävän turkoosit vedet ja muurein suojattu Kotorin kaupunki tekevät tästä vuonomaisesta alueesta tärkeän vierailukohteen. Vierailet kuuluisalla Our Lady of the Rocks -saarella ennen kuin jatkat matkaa Kotorin kaupunkiin. Ivana, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Paikalliset tuntevat lahden nimellä Boka, ja he ovat ylpeitä siitä, että se on Unescon maailmanperintökohde sen luonnon, kulttuurin ja historian vuoksi. Alueella on vahva käsityöläisperinne, ja kylät ovat tunnettuja hienosta arkkitehtuuristaan."Päivä alkaa ajelulla Dalmatian rannikkoa pitkin, josta nouset veneeseen ja lähdet purjehtimaan kohti kapeaa Verigen salmea. Tulet pian näkemään, miksi Kotorinlahti on Montenegron kuuluisin kohde. Perastin, Stolivin ja Prčanjin ohitettuamme ensimmäinen pysähdyspaikka on satumainen Our Lady of the Rocks -pikkusaari, jota Ivana rakastaa. "Kaikista alueen museoista tämä saarella sijaitseva museo on suosikkipaikkani toimia oppaana", hän sanoo. "Kirkko on kuin taidegalleria, ja museosta löytyyy Jacinta Kunićin kirjontatöiden kaltaisia helmiä."Takaisin aluksella nautimme maukkaan lounaan matkalla Kotorin kylään. Täällä sinulla on vapaata aikaa tutustua tähän linnoitettuun keskiaikaiseen kaupunkiin, joka on täynnä venetsialaisia palatseja. Käy Pyhän Tryfonin katedraalissa ja sen aarrekammiossa, kiipeä kaupungin muureille tai kiertele paikallisilla markkinoilla ja shoppaile paikallisia erikoisuuksia, kuten savukinkkua, lampaanjuustoa ja konjakkia.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en, fr 

Best of the Elaphites Catamaran Cruise
Retket

Best of the Elaphites Catamaran Cruise

Just offshore from the bustle and buzz of Dubrovnik lie the Elaphite islands, a tranquil contrast to the city. This idyllic sailing getaway takes you to discover two different Islands in the archipelago, Šipan and Lopud. Lucija, one of our expert local guides, says, ‘There are less than 1000 permanent inhabitants living in the Elaphite islands, giving you an idea of just how peaceful and rustic they are. Some of the islands are car-free, so you'll really feel you're in a different world if you arrive straight from busy Dubrovnik'As soon as you're settled on board, you'll set sail towards Šipan, the largest island in the archipelago. Steeped in history, it's dotted with numerous old churches and noblemen's villas. Enjoy free time to explore and swim with the island as your backdrop. If you are feeling energetic, take a hike up to the Holy Trinity church, sitting on a hilltop just behind the port. The trail weaves through classic Mediterranean vegetation en route to the top, from where the views are fabulous.Next, your captain will cruise towards Lopud to the south. It's much smaller and car-free, too, so you can expect complete serenity as you meander around on its footpaths. Lopud is known for its pretty beaches, making it a perfect place for a dip and a spot of sunbathing. The scenery unfurling as you weave through the islands on this cruise is all part of the appeal, as well as drinks on tap from the onboard bar.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en, fr 

Montenegron parhaat palat
Retket

Montenegron parhaat palat

Matka Dubrovinikista etelään pitkin alati muuttuvaa Dalmatian rannikkoa vie sinut pikkuruiseen Montenegron valtioon, jossa sinua odottavat valtavan kaunis luonto ja uskomaton kulttuuriperintö. Tällä kokopäiväretkellä tutustut Kotoriin, Perastiin ja Gospa od Škrpjelan saareen.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en, fr 

Kokopäiväretki Mostariin
Retket

Kokopäiväretki Mostariin

Mostar on kaupunki, jossa itä ja länsi kohtaavat minareettien ja kirkontornien kohotessa ikivanhojen kivitalojen kattojen ylle. Tällä retkellä käydään Bosnia ja Hertsegovinan puolella sekä tutustutaan maailmankuuluun Stari Mostin siltaan ja kaupungin basaariin.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en, fr 

Peljesacin ja Korculan ikiaikaiset tarut
Retket

Peljesacin ja Korculan ikiaikaiset tarut

Korculan kaupunki, joka tunnetaan myös lempinimellä ”pikku-Dubrovnik”, on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, joissa silmä lepää. Se on yksi tämän kiehtovan retken kohteita Peljesacin viinintuotantoalueen ja muurien ympäröimän Stonin kylän ohella.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en, fr 

Neretva-joen veneretki sisältäen lounaan
Retket

Neretva-joen veneretki sisältäen lounaan

Neretvan laakson kanavat ja järvet ovat tämän kokopäiväretken pääosassa. Kuljet Neretva-jokea pitkin trupicalla – perinteisellä kroatialaisella jokilaivalla – ja voit nähdä villieläimiä seilatessasi kohti Kuti-järveä. Nika, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Kuti-järvi on villieläinten paratiisi – siellä on lintuja, kuten maakotkia, hiirihaukkoja ja muuttohaukkoja, sekä matelijoita, kuten vihersisiliskoja. Se on vihreä keidas alueen karstimaisemien keskellä."Neretva-joki, joka on monien eri eläinten ja kasvien koti, virtaa vain 20 kilometriä Kroatian alueella. Lähdet seilaamaan perinteisellä puisella jokilaivalla kanavia pitkin, ja matkan varrella voit ottaa valokuvia monipuolisista maisemista. Pidä silmällä kilpikonnia, sorsia ja muita lintuja, jotka asuttavat jokirantaa.Kun ruokahalusi on herännyt, pysähdymme nauttimaan perinteisen lounaan paikallisen viinin kera Neretva House -ravintolassa, jonne pääsee vain veneellä. Paluumatka jokea pitkin taittuu vatsa täynnä. Kun olet palannut kuivalle maalle, pysähdyt vielä salaisessa paikassa, jossa on erinomaiset kuvausmahdollisuudet.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en, fr 

Retki Game of Thrones King's Landing -kuvauspaikoille
Retket

Retki Game of Thrones King's Landing -kuvauspaikoille

Game of Thronesin fanit ovat varmasti mielissään tämän retken sisällöstä. Retkellä vieraillaan sarjan kuvauskohteilla, Lovrijenacin linnoituksella heti Dubrovnikin vanhan kaupungin ulkopuolella ja Lokrumin saarella – tai oikeastaan kuvitteellisissa Kuninkaansatamassa ja Qarthissa. Pääset todellisen elämän kuvauspaikoille seuraamaan, kuinka tätä suosittua sarjaa on tehty näissä historiallisissa kohteissa.Retkipäivästäsi tulee mielenkiintoinen kävellessäsi ylös Lovrijenacin linnoitukselle, joka tunnetaan Kuninkaansatamana eli Seitsemän kuningaskunnan pääkaupunkina Game of Thronesissa. Se sijaitsee korkealla vanhan kaupungin yläpuolella ja tarjoaa mahtavia näkymiä Blackwater Baylle, Undying Dungeon Houselle ja tietysti kaupunkiin sen alapuolella. Sitten on aika nousta veneeseen vanhasta satamasta kohti eksoottista Lokrumin saarta. Täällä kuulet saaren historiasta ja sen muuntautumisesta maagiseksi Qarthin kaupungiksi. Teet myös kävelykierroksen benediktiiniläisluostarille ja kasvitieteelliseen puistoon. Muista varata mukaan leipää saaren riikinkukoille!

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en