Sunny Beach Quad Bike Tour
Activiteiten

Sunny Beach Quad Bike Tour

vanaf
 32,00
Gratis annuleren
language
Taal: Duits , Engels
mobile_voucher
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
duration
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Highlights
  • Thrilling ATV quad bike adventure
  • One hour of fun on dirt tracks and back roads
  • 22km route in Bulgarian countryside
Dit kun je verwachten

Blazing a trail through Bulgaria's Black Sea landscape is the name of the game on this trip. Hop on a powerful ATV quad bike, and you'll blast along roads, tracks and narrow paths for an hour-long, adrenaline-fuelled adventure.

After a quick safety briefing, you'll strap on a helmet and be ready to ride. These machines were made for exploring, so you'll soon find yourself revving over bumps, navigating bends and kicking up clouds of dust as you go where coaches can't.

Bulgaria's beautiful scenery comes as standard too. You'll enjoy thrilling fun as you explore a 22km route surrounding Sunny Beach.

Lees meer
Dit is inbegrepen
  • check Transport
  • check Equipment
  • check Water
Belangrijk
  • Minimum age for passengers is 7 years
  • Minimum age for drivers is 18 years
  • Not suitable for guests with reduced mobility
Lees meer
Touroperator
tui-provider+tui-bulgaria-eood@musement.com
Boekingskosten
Goed nieuws! Er zijn geen extra kosten aan deze boeking verbonden
Annuleringsbeleid
Ontvang een 100% restitutie als je annuleert tot 2 dagen voordat de activiteit begint.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

Op dit moment zijn er geen beoordelingen voor deze activiteit.

Dit vind je misschien ook leuk

Rundvisning i Sozopol og bådtur med Ravadinovo-slottet
Udflugter & dagsture

Rundvisning i Sozopol og bådtur med Ravadinovo-slottet

Opdag Sozopol, en antik skat på Sortehavskysten. Tag med på en sejltur rundt om øen St Ivan, Bulgariens største ø. Følg derefter din guide på en vandretur i Sozopols brostensbelagte gader. Efter en lokal frokost kan du udforske det fortryllende Ravadinovo-slot og vandre rundt på dets områder.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en, fr, nl, pl 

Nessebar Old Town Walking Tour
Udflugter & dagsture

Nessebar Old Town Walking Tour

Strolling through Nessebar is perhaps the most culturally enriching experience on Bulgaria's Black Sea coast. This headland, known as the ‘Pearl of the Black Sea', is only slightly larger than the Vatican City yet has many more churches. Ivaylo, one of our expert local guides, says, ‘Nessebar is a living museum – there are monuments here that were built as far back as the 5th century. Due to its strategic location, the town has always been a busy merchant hub. This is why it was here, over 2,500 years ago, that money was invented and first used for trade.'You'll begin with a guided walking tour of the old town, which is crammed onto a narrow peninsula jutting out into the Black Sea. Historians know that there's been a town here for 3,200 years, making it among Europe's oldest. There's so much history packed into the old town that Nessebar is a UNESCO World Heritage Site. Relics from the second millennium BC, from classical antiquity and the Middle Ages have been unearthed. There's evidence here that reflects the architectural progress of the whole Balkan and East Mediterranean regions.Winding streets and alleys fringed with characterful timber homes lead you to more than 40 churches dating back as far as Byzantine times. There's also some free time to explore the town on your own, soak up the scenery on a seaside stroll or browse for souvenirs.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en, fr, nl, pl 

Rundtur til fods i Nessebar & vinsmagningsoplevelse
Udflugter & dagsture

Rundtur til fods i Nessebar & vinsmagningsoplevelse

Nessebar, en berømt historisk skønhed på Balkan, og Bulgariens bedste vine er på programmet på denne spændende udflugt. Vi tager på en vandretur i Nessebar, der er opført på UNESCO's Verdensarvsliste og besøger et af Sortehavets bedst bedømte vinhuse til en vinsmagningstur. Elena, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "I tusind år var Sankt Sofia-kirken et af de vigtigste religiøse steder i Sortehavsregionen. Den blev bygget i det 5. århundrede, og det er en af de ældste kirker overhovedet".Vi starter med en guidet rundvisning i Nessebars gamle bydel, der er klemt ind på en smal halvø, som stikker ud i Sortehavet. Den har så mange artefakter, at den er på UNESCO's Verdensarvsliste. Der er så mange lag af historie her, at arkæologer har været nødt til at studere undervandsresterne af byen for at forstå dens historie. De opdagede, at den først blev beboet af thrakerne efterfulgt af grækere, romere og osmannere.Vi går rundt i de snoede gader omgivet af gamle træhuse, der omkranser et dusin historiske kirker, hvoraf den ældste er 1500 år gammel. Og når turen er slut, har du masser af tid på egen hånd til at udforske. Som afslutning på oplevelsen er der et besøg på DiVes Estate Winery, hvor vi får lov at smage en trio af Bulgariens bedste vine. Elena siger: "Rosévinen er en af de bedste. Den er et produkt af en lokal bulgarsk druesort kaldet Pamid, som trives ved havet og giver en vin fuld af subtile og friske smagsnuancer".

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en, pl 

Fotosafari i firehjulstrækker til Strandzha Naturreservat med honningsmagning
Aktiviteter

Fotosafari i firehjulstrækker til Strandzha Naturreservat med honningsmagning

Den sydligste landsby på Bulgariens Sortehavskyst, Rezovo, er så tæt på Tyrkiet, som man kan komme. Vi kører i firehjulstrækker langs Sinemorets naturskønne kyster og frodige landskaber for at se havudsigt, rolige landsbyer, klippeformationer og Rezovska-floden. Irena, en af vores dygtige, lokale guider, forklarer: "Rezovo ligger lige ved den tyrkiske grænse og er præget af både bulgarsk og tyrkisk kultur. Det afspejles i de lokale skikke, i køkkenet og endda i det sprog, som nogle af indbyggerne taler.Vi starter udflugten med en hurtig sikkerhedsorientering fra din guide om ruten og dagens program, før du hopper ind i en firehjulstrækker og kører af sted langs Sortehavskysten. Vi ruller langs den fængslende kystlinje ved Sinemorets, hvor du får adskillige muligheder for at tage flotte billeder. Rejs længere ind i naturen, mens vi kører gennem Strandzha-skoven og tager ad en barsk offroad-sti til Veleka-floden.Når vi ankommer til Rezovo, er der en gåtur til Rezovska-floden, hvor du kan se fascinerende klippeformationer, inden du får tid til at nyde roen i kystbyen, hvorfra man kan se grænsen til Tyrkiet. Efter en kort hvilepause besøger vi en lokal biavler. Her får du en enestående mulighed for at lære om biavl og nyde en honningsmagning, som er et af højdepunkterne blandt regionens naturlige produkter. Denne halvdagstur er en fantastisk kombination af firehjulstrækker-spænding, kultur og natur.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en 

Khan’s Tent
Udflugter & dagsture

Khan’s Tent

En vild bulgarsk aften i Khan's Tent, hvor kun få kan sidde stille. Du nyder en klassisk fire-retters middag og et kabaret i verdensklasse fra en international trup. Og panorama-baren har desuden en fantastisk udsigt over Sunny Beach.Stedet er kendt som Hanska Shatra blandt de lokale, og du kan nyde udsigten over Sunny Beach, og ligger hvor Khan Krum havde lejr under belejringen af Nessebar. Bulgariens historie og arv er stadig en del af Khans Telt-oplevelse.Når du ankommer, kan du nyde en fire retters middag og utrolige forestillinger, fra akrobatik til smukke danseopvisninger med populær live musik. Så imponerende at ord ikke kan beskrive det. Du køres tilbage til resortet efter showet.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Captain Jack's Fun Cruise
Aktiviteter

Captain Jack's Fun Cruise

Dette eventyr på det åbne hav er det ultimative familie-festkrydstogt. Den tre dæk store Sea Star Sunny Beach byder på underholdning og spiseområde samt en imponerende solterrasse.Når vi sejler ud fra Nessebars havn langs Sortehavskysten, kan de voksne slappe af på dækket, mens de yngre gæster kan deltage i forskellige aktiviteter og underholdning. Den leveres af vores skønne besætning i rollerne som kaptajn Jack og hans pirater.Vi kaster anker ved nogle af de smukkeste steder langs kysten, og der bliver masser af tid til svømning og sjov på vandrutsjebanen, hvorefter der serveres en lækker frokost om bord.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Oplev en bulgarsk aften
Udflugter & dagsture

Oplev en bulgarsk aften

Bata er en landsby i bjergene i det centrale Bulgarien, som er svær at komme til, og dens afsides beliggenhed har bidraget til at holde traditionerne i live - så den er ideel til en aften med bulgarsk underholdning. På en restaurant på landet kan du smage traditionelle retter med ubegrænset vin, se fascinerende folkloristiske ritualer og se den spektakulære ilddans - en af landets ældste skikke.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en, pl 

Action Aquapark Sunny Beach
Billetter og arrangementer

Action Aquapark Sunny Beach

Tag med på en dagsudflugt for hele familien, hvor der venter vandrutsjebaner, aktivitetsbassiner og andre forlystelser. Du tilbringer en dag blandt attraktionerne i Burgas Action Aquapark, mens du nyder solen i de hyggelige og skønne omgivelser.Vil du afkøles fra varmen og middagssolen er Action Aquapark Sunny Beach det rette sted. Du kan overvinde din frygt i de ekstreme baner som Kamikaze, Freefall og Turbolence. Og børnene vil også elske det, med familievenlige attraktioner som Wave Pool og Lazy River.De kan også besøge Kids 'Zone med Adventure Island, Water Castle og meget mere, mens du læner dig tilbage i en liggestol og slapper af. Her er også omklædningsrum, brusere og parasoller samt barer og restauranter at vælge imellem.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

VIP katamarantur
Aktiviteter

VIP katamarantur

Med Bulgariens kystlinje på den ene side og Sortehavets horisont på den anden, er det vanskeligt at finde en bedre udsigt end på dette katamarancruise. Og for at gøre det endnu bedre, bliver du forkølet med god mad og drikke mens du nyder udsigten og solen.Gå om bord på Sortehavets største luksuskatamaran, og sæt sejl med afslapning for øje. Du kan strække digpå dækket og solbade eller gå over til baren og få dig en drink.Undervejs kaster vi anker i en rolig bugt, og du kan svømme eller snorkle lidt, inden det er tid til en skøn frokost om bord. Dette er ferie, når den er bedst!

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Bådtur med Lazy Day Cruise fra Nessebar
Aktiviteter

Bådtur med Lazy Day Cruise fra Nessebar

Sæt sejl til en dag med sol, hav og sjov for hele familien på denne bulgarske bådtur i Sortehavet. Vi sejler ud fra Nessebar og nyder en formiddag med havudsigt, svømning og solbadning i massevis. Frokost og drikkevarer er også med i prisen, så denne tur vil helt sikkert få feriestemningen til at flyde.Besætningen byder dig velkommen om bord, og vi sejler ned langs kysten med udsigt over det gamle Nessebar i det fjerne. Læg dig gerne til rette i solen, nyd udsigten og tag en drink fra baren. Når solen begynder at varme op, kaste vi anker, så du kan køle dig af med en dukkert i havet. I mellemtiden bliver der gjort en lækker buffet klar. Efter frokost er der mere tid til at solbade på vej tilbage til havnen.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en