Tilføj datoer

Ting at gøre Side

Nyd de gyldne strande med udsigt over Middelhavet, og rejs tilbage i tiden med de græsk-romerske ruiner.

Tilgængelige aktiviteter

  • Bådture, sejlture og dykning
  • Eventyr med offroadkørsel
  • Tyrkiske naturperler
  • Templer, amfiteatre og mere
  • River rafting i Köprülü-kløften
Vi fandt 96 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 6

Ofte stillede spørgsmål om Side

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Side?

De topattraktionerne der skal opleves i Side er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Side?

De bedste dagsture og -udflugter fra Side er:

Pamukkale

Andre seværdigheder i Side

Vil du se alle oplevelser i Side? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Side

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 4.550 anmeldelser

Vi havde en meget dejlig tur med Ahmet. Vi blev hentet fra hotellet til tiden, og efter at vi havde samlet andre passagerer fra forskellige andre hoteller, tog vi til bjergene for at besøge en moské. Derefter kørte vi videre og gjorde adskillige fotostop til ruinerne af en landsby grundlagt omkring 200 f.Kr. i en fyrreskov og derefter til et cafeteria. Efter at have slappet af der med kolde drinks, fortsatte vi til Green Lake Dam og derfra til en restaurant ved søen til frokost. Efter en efterfølgende pause med mulighed for at bade i søen, fiske eller sejle vandcykler (alt inkluderet i prisen), tog vi på skibet en tur over søen med et svømmestop og derefter til vandfaldet i Manavgat. Alt i alt tilbragte vi en underholdende dag med interessant indblik i tyrkisk kultur og smukke landskaber, beriget med informative forklaringer.

Køreturen fra Antalya er meget lang og trættende. Du samler først andre deltagere til Side, og skifter derefter til en stor bus. Om aftenen når du hotellet, hvilket er mere end tilstrækkeligt til 2 nætter. Det absolutte højdepunkt og på trods af at ekstraomkostningerne ikke er billige, er ballonflyvningen et absolut must. Vil forblive et af vores smukkeste rejseøjeblikke, og vi har allerede oplevet og set meget i verden. En ekstra kompliment til rejselederen Metin! Han lever sit job og inspirerer dig dagen lang med sin viden, engagement og vid. Flydende i engelsk, tysk og russisk. Konklusion: meget lang og udmattende rejse, men strabadserne er det værd. Vi kan kun varmt anbefale turen.

En meget interessant og informativ tur. Afhentningen var næsten til tiden, flere gæster blev samlet og så gik vi først til moskeen i Manavgat Efter besøget gik vi videre til Manavgat vandfaldet med bus Vi gik videre til ruinerne af Agora Efter en halv time vi kørte til dæmningen og havde nok tid til billeder og til at se os omkring. Derfra gik vi direkte til restauranten ved Green Lake. Man kunne vælge mellem fisk og et kyllingespyd, godt forstærket fulgte turen på båden. Derfra kunne man teste det kølige, 16 grader kolde vand Efter denne tur gik vi tilbage til. Hotel.En stor tak til Ahmet for at give masser af information om landet og dets folk og for hans underholdende måde.

Rejseleder Achmed var meget underholdende, maden var prisværdig, der var grillet kylling og ørred og friske salater Alt i alt en tur værd at se, og jeg kan kun anbefale sejlturen på Green Lake. Hilsen igen til Achmed, bedste guide nogensinde.

Meget fin tur, hvor man får lov til det ens evner rækker til.