Wet ‘n’ Wild Water Village (Ticket only)
Tickets en evenementen

Wet ‘n’ Wild Water Village (Ticket only)

vanaf
 24,00
Gratis annuleren
language
Taal: Duits , Engels , Finnish , Nederlands , Zweeds
mobile_voucher
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
duration
Validity: Flexibel
Highlights
  • Family fun day out at Zante's biggest water park
  • Fearsome slides and gentle rides
  • Plenty of sunloungers and sunbathing terraces
  • Amenities including bars and cafés
Dit kun je verwachten

For a day of spills and thrills, head on down to Water Village in Sarakinado – Zante's biggest water park. You'll get the adrenaline pumping with gravity-defying slides and spend time relaxing under the bright Ionian sun with family by your side.

Grab your swimsuits, sunblock and sense of adventure as you conquer the dizzying slides at Water Village. There are enough rides, slides and sunbathing terraces to keep every family member entertained as well as cafés and bars for thirst-quenching refreshments. You'll be able to escape the heat of the sun with gentle rides such as Lazy River or face your fears on the beastly Black Hole and Sinkhole.

And with plenty of sunloungers, you can sit back and relax as the little ones play in shallow pools, and enjoy a family day out with a difference. What's more, with this ticket-only option, you can choose the day you want to go.

Lees meer
Dit is inbegrepen
  • check Entrance to Water Village
Waar
SARAKINADO
Belangrijk
  • Open from 10:00 to 17:00. Please note that at the start and end of the season, the pool may not be fully open
Lees meer
Touroperator
tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com
Boekingskosten
Goed nieuws! Er zijn geen extra kosten aan deze boeking verbonden
Annuleringsbeleid
Ontvang een 100% restitutie als je annuleert tot 1 dag voordat de activiteit begint.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

Op dit moment zijn er geen beoordelingen voor deze activiteit.

Dit vind je misschien ook leuk

Kilpikonnaristeily Marathonisin saarella ja Kerin niemimaalla
Retket

Kilpikonnaristeily Marathonisin saarella ja Kerin niemimaalla

Valekarettikilpikonnat ovat asuttaneet Zakynthoksen rantoja jo tuhansia vuosia, ja jos olet onnekas, näet ne omin silmin tällä risteilyllä. Liity paikallisoppaamme seuraan ja vietä opettavainen päivä merellä. Ohitat pesimäpaikkoja, uit syrjäisissä lahdissa ja tutustut Kerin kylään. Bianca, yksi oppaistamme, sanoo: "Retken aikana pääset pulahtamaan kirkkaisiin vesiin, tutustumaan Kerin niemimaahan ja hyvällä tuurilla näkemään kilpikonnia".Voit lähteä tälle puolen päivän risteilylle joko aamulla Zakynthoksen satamasta tai iltapäivällä Kerin satamasta. Ohitat Vassilikosin kultaiset rannat ja Marathonisin, mäntyjen peittämän pikkusaaren, jonka lempinimi on ”Kilpikonnasaari”. Lempinimelle on yksinkertainen selitys – yksi pienen saaren rannoista on kilpikonnien suosima pesimispaikka. Bianca, joka on asunut saarella yli 20 vuotta, kertoo: "Tämän retken voisi tehdä tuhat kertaa, ja jokainen päivä on erilainen. Kannattaa pitää silmät auki, sillä saatat nähdä vesillä kilpikonnien lisäksi myös delfiinejä."Matkalla Kerin niemimaalle ohitat meriluolia sekä majakoita ja voit virkistäytyä uimalla meressä. Rantaan saavuttuasi sinulla on aikaa tutustua pieneen Kerin kylään. Voit ostaa matkamuistoja, pistäytyä ravintolassa tai rentoutua rannalla. Lisäksi ARCHELONin - Kreikan merikilpikonnien suojeluyhdistyksen - vapaaehtoinen tulee alukselle kertomaan suojelutöistä.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Puolen päivän veneretki Salakuljettajien poukamalle sisältäen maisemallisen ajomatkan
Retket

Puolen päivän veneretki Salakuljettajien poukamalle sisältäen maisemallisen ajomatkan

Salakuljettajien poukama on postikorttimaisen kaunis ranta, jossa sinua odottaa yllätys – haaksirikkoutunut alus, joka ajoi täällä karille 80-luvun alussa. Tällä risteilyllä pääset näkemään tämän kuuluisan poukaman, uimaan lahdissa ja nauttimaan maisemista. Kay, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Salakuljettajien poukama tunnetaan kreikaksi nimellä Navágio. Sinne pääsee vain veneellä, ja se on yksi koko Kreikan kuvatuimmista paikoista."Sinut noudetaan ensin hotelliltasi ja kuljetetaan maisemallista reittiä pitkin Porto Vromiin – matka kestää noin 90 minuuttia. Porto Vromista nouset veneen kyytiin kohti Salakuljettajien poukamaa. Sinulla on noin puoli tuntia aikaa ihailla maisemia ennen kuin mahtavat, valkoiset jyrkänteet ilmestyvät merestä paljastaen kuvankauniin poukaman ja sen kuuluisan hylyn. Kay kertoo: "Salakuljettajien poukaman suojelemiseksi emme poistu alukselta, vaan pysähdymme kauempaa ihailemaan maisemia ja ottamaan valokuvia." Sen jälkeen kapteeni ankkuroi aluksen läheiseen poukamaan, jossa sinulla on aikaa uida turkoosinsinisessä vedessä. Paluumatkalla Porto Vromiin, kapteeni vie sinut vielä salaiselle pikkukivirannalle, jota ei näy edes Googlessa. Pulahda uimaan ja kuule tarina "Poseidonin kasvoista" – kalliomuodostelmasta, jonka uskotaan kuvaavan merenjumala Poseidonia.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Zakynthoksen kierros sisältäen Siniset luolat
Retket

Zakynthoksen kierros sisältäen Siniset luolat

Tämän retken jälkeen ei liene epäselvää, miksi venetsialaiset kutsuivat aikoinaan Zakynthosta ”Idän kukaksi”. Tämä ainutlaatuinen retki vie sinut Lithakian ja Kampin kyliin. Muita retken kohokohtia ovat Anafonitrian luostari sekä veneretki Sinisille luolille. Matkalla pääset maistelemaan myös saaren omia viinejä sekä paikallisia herkkuja.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Pohjois-Zakynthoksen risteily ja Cape Skinari
Retket

Pohjois-Zakynthoksen risteily ja Cape Skinari

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Retki Olympian arkeologiselle alueelle Zakynthokselta
Retket

Retki Olympian arkeologiselle alueelle Zakynthokselta

Olympialaisten syntymäpaikka sijaitsee Manner-Kreikassa, joten sinun tulee vain ylittää Joonianmeri päästäksesi paikalle. Seilaa lautalla Zakynthokselta muinaiseen Olympiaan, jossa astut ajassa vuosisatoja taaksepäin ja vierailet mielenkiintoisessa arkeologisessa museossa. Konstantina, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Olympia on sijainnut siellä yli 2 500 vuotta, ja se on edelleen inspiroiva paikka. Sen raunioilla on ihana kierrellä ja yhteys menneisyyden kanssa on erityinen tunne."Kun olet saapunut maihin Kyllinissä, ajamme tomaatti-, meloni- ja puuvillapeltojen läpi yhteen antiikin tärkeimmistä pyhäköistä. Tutustu paikkaan, jossa ensimmäiset Olympialaiset järjestettiin 700-luvulla ennen ajanlaskumme alkua. Näe juoksuradat ja stadion, jossa 45 000 katsojaa kannusti suosikkiurheilijoitaan. Opas esittelee sinulle alkuperäisen stadionin - näet muun muassa maaliviivan ja kuntosalin - sekä uskonnollisia pyhäkköjä, samalla kun iPad havainnollistaa, miltä se, mitä nyt katselet, näytti aikoinaan.Näet myös Heran temppelin rauniot, jossa Olympialaisten tuli sytytettiin, ja Zeuksen temppelin rauniot, jossa sijaitsi aikoinaan yksi antiikinajan maailman seitsemästä ihmeestä, Zeuksen patsas. Sen jälkeen vierailet arkeologisessa museossa, jossa näet lisää aarteita ja muinaisjäännöksiä. Lopuksi suuntaamme Olympian kaupunkiin, jossa sinulla on aikaa nauttia lounas ja kierrellä matkamuistomyymälöissä.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Zakynthoksen auringonlaskuristeily perinteisellä veneellä
Retket

Zakynthoksen auringonlaskuristeily perinteisellä veneellä

Auringonlaskun ihailu Joonianmerellä on yksi Zakynthoksen-loman kohokohdista. Tämä iltaristeily perinteisellä kreikkalaisella caïque-veneellä vie sinut uimapaikoille ja ihailemaan auringonlaskua Misithres-kallioiden välistä. Constantine, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Vaikka olen nähnyt sen tuhat kertaa, se on silti maaginen, romanttinen ja sielukas hetki, joka saa minulle aina aikaan kylmät väreet. Luontoäiti todella on luovimmillaan ohjatessaan auringon laskemaan Misithresin kallioiden väliin."Nouse puiseen caïque-veneeseen, jossa on nostalginen tunnelma. Itäisen Välimeren kalastajat ovat käyttäneet näitä veneitä jo muinaisista ajoista lähtien. Aluksella on opas, joka kertoo sinulle kaiken Zakynthoksesta. Purjehdit etelässä sijaitsevasta Agios Sostisin satamasta kohti Marathonisin pientä saarta, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Turtle Island. Kapteeni laskee ankkurin rannikon edustalle, jotta voit pulahtaa virkistävälle uinnille. Näet luolia ja, jos olet onnekas, merikilpikonnia, ennen kuin matka jatkuu länsirannikolle katsomaan auringonlaskua.Paikkaa, jossa pääset ihailemaan auringonlaskua, on vaikea päihittää. Lähellä Misithresin kallioita avautuu upea näkymä, kun aurinko uppoaa horisontin taakse kahden merestä nousevan kivimuodostelman välissä. Täällä saa upeita valokuvia, joita kehtaa Instagramissa esitellä. Takaisin satamaan matkustat kuohuviiniä siemaillen ja elävästä musiikista nauttien.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Zakynthoksen retki sisältäen Siniset luolat ja viininmaistajaiset
Retket

Zakynthoksen retki sisältäen Siniset luolat ja viininmaistajaiset

Tutustu perinteisiin kyliin, upeisiin näköalapaikkoihin ja luonnonihmeisiin kierroksella, joka esittelee Zakynthoksen parhaat puolet. Pääset myös maistamaan oliiviöljyä ja viiniä. Bianca, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Pääset tutustumaan vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, jotka ovat jäänteitä menneisyydestä - Skinarin tuulimyllyihin ja Volimesin kylän kapeille kujille. Jopa kaikkien näiden saarella vietettyjen vuosien jälkeen innostun yhä, kun näen ne." Kaiken kukkuraksi tämä kierros alkaa myöhemmin, joten sinun ei tarvitse joustaa kauneusunistasi.Aluksi teemme kierroksen perheomisteisella viinitilalla Kallipadossa. Se on tuottanut sukupolvien ajan viinejä, jotka on valmistettu paikallisista rypälelajikkeista, kuten robolasta ja pavlosista. Viininmaistajaiset kuuluvat ilman muuta asiaan. Seuraavaksi ajamme itärannikkoa pitkin ja pysähdymme kuuluisalla rannalla. Piipahdat Cape Skinarin majakalla kotitekoisella omenapiirakalla ja kuumalla juomalla ja voit ottaa muutaman kuvan tuulimyllyistä, ennen kuin hyppäät veneeseen ja suuntaat Sinisille luolille. Aallot ovat vuosituhansien aikana veistäneet nämä merikaaret valkoisiksi kallioiksi. Jos sää sallii, voit pulahtaa täällä myös uimaan.Takaisin kuivalla maalla ajat maisemallisten kylien, kuten Volimesin ja Anafonitrian, läpi matkalla Exo Choraan. Täällä pysähdymme kuvaamaan 2000-vuotiasta oliivipuuta ja käymme paikallisessa kosmetiikkatehtaassa seuraamassa oliiviöljytuotteisen valmistusta, ennen kuin päätämme retken paikallisessa tavernassa. Jos olet TUI Bluen vieras, pääset nauttimaan ainutlaatuisesta ravintolasta Agalasissa. Kohota valokuvauksellisten maisemien keskellä malja päivän seikkailulle ja maistele kreikkalaisia herkkuja ouzon kera.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Perheristeily Zakynthokselta Turtle Islandille
Retket

Perheristeily Zakynthokselta Turtle Islandille

Nauti Joonianmeren kauneudesta tällä puolen päivän koko perheen risteilyllä. Vene suuntaa Marathonisin saarelle ja pudottaa matkan varrella ankkurin uimapysähdystä varten, ennen kuin saat kuulla paikallisista suojelutoimista. "Näytämme mielellämme kaikille tämän kauniin paikan ja ehkä löydämme kilpikonnan, jotta ymmärrettäisiin miksi ja miten suojelemme ympäristöämme. Tämä on hauska retki, joka tekee kestävästä kehityksestä näkyvää", sanoo Kay, yksi oppaistamme. Vene lähtee Agios Sostisin rannalta kohti mäntyjen peittämää Marathonisin saarta, jota kutsutaan myös ”Kilpikonnasaareksi”, sillä kilpikonnat käyvät pesimässä sen rannoilla. Myös lapset viihtyvät tällä retkellä, sillä veneellä on aktiviteetteja, jotka tutustuttavat kilpikonnien suojeluun. He oppivat myös kunnioittamaan saaren ympäristöä ja suojelemaan sitä roskilta.Piipahdatte Keitaaksi nimitetyllä meriluolalla uimassa ennen kuin pudotatte ankkurin saaren lähistöllä ja pääsette snorklaamaan. Muista pitää silmällä merkkejä valekarettikilpikonnista ja delfiineistä. Kaiken lisäksi aluksessa on integroitu jätevesiviemäröintijärjestelmä, joten mikään ei vahingoita merta.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Pyhän Dionysioksen juhla Zakynthoksella
Retket

Pyhän Dionysioksen juhla Zakynthoksella

Katuruokaa, kulkueita ja soittokuntia – Pyhän Dionysioksen festivaali on vuoden suurin tapahtuma Zakynthoksella, ja sinä pääset osallistumaan iltaan paraatipaikalta. Seuraa hienoimpiin asuihin pukeutuneen papiston kulkuetta, kunnes on aika jatkaa iltaa paikallisten tapaan festivaalikojuilla. Maria, yksi paikallisppaistamme, kertoo: "Pyhän suojelijamme Dionysoksen juhla on tärkein tapahtuma jokaisen zakynthoslaisen kalenterissa. Suosikkikohtani on nähdä kaupunki juhlahumussaan, kun kuljemme basaarin läpi."Koko saaren väestö juhlii suojeluspyhimystään 24. elokuuta, ja sinulla on mahdollisuus osallistua tähän vuoden kohokohtaan. Seuraa ensin kulkuetta, minkä jälkeen voit suunnata ruokakojuille ja basaariin. Maria kertoo: "Tarjolla on paljon paikallisia herkkuja, kuten paahdettuja kastanjoita ja suosikkiani loukoumadesia – tyypillinen kreikkalainen munkki, joka on kastettu hunajaan."Jos varaat lisäksi veneretken, paras on vasta tulossa. Kun ilta alkaa hämärtyä, nauti lasillinen viiniä ja rentoudu, kun risteilet satamassa katselemassa kaupungin valoja – ihanteellinen näköalapaikka ilotulitusnäytökselle. Ota vielä viimeiset kuvat ennen kuin palaat takaisin kuivalle maalle, jossa bussi odottaa ja vie sinut takaisin hotelliisi.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Aikuisten risteily Zakynthoksella
Retket

Aikuisten risteily Zakynthoksella

Unohda huolesi aalloilla ja nauti auringosta tällä vain aikuisille suunnatulla risteilyllä. Jätät vilkkaat rantalomakohteet taaksesi ja risteilet pitkin Zakynthoksen etelärannikkoa. Maria, yksi miehistöstä, sanoo: "Zakynthoksen etelärannikko on kaunis karuine rantaviivoineen ja kristallinkirkkaine vesineen. Näet kalliomuodostelmia ja Cameon saaren, joka on yhdistetty mantereeseen puusillalla – täydellinen valokuvauskohde!"Päiväsi alkaa lyhyellä ajomatkalla lomakohteestasi Agios Sostisin satamaan. Täällä kannattaa napsia kuvia – paikka on kuin kreikkalaisesta elokuvasta. Perillä sinua odottaa Christina-alus. Tämä kauniisti muotoiltu puuvene vie sinut Välimerelle rentoutumaan. Kun astut alukselle, sinut toivotetaan tervetulleeksi perinteisellä kreikkalaisella ouzolla. Tämä aniksenmakuinen väkevä alkoholijuoma saa sinut heti lomatunnelmaan.Tämän risteilyn teemana on rentoutuminen – asetu hyvälle paikalle ottamaan aurinkoa ja katselemaan maisemia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus käydä kahdesti uimassa kristallinkirkkaissa vesissä. Bongaa värikkäitä kaloja, loikoile tai nauti auringosta ennen kuin palaat takaisin Agios Sostikseen. Pakkaa siis mukaan aurinkorasva ja aurinkolasit ja lähde auringon hellimälle pakomatkalle Välimerelle.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en