Solo biglietto per la crociera Chill & Relax
Escursioni e tour in giornata

Solo biglietto per la crociera Chill & Relax

5/5
Eccellente
Basato su 1 recensioni
Da
35,00 
Cancellazione gratuita
language
Lingua: Inglese
mobile_voucher
Voucher sul cellulare accettato
duration
Durata: da 4 ore a 8 ore
Cosa farai
  • Gita in barca per famiglie
  • Nuotare nella Laguna Blu e nella Baia di Konnos
  • Ammirate il panorama mentre navigate
Cosa aspettarsi

Questa gita in barca di mezza giornata vi farà scoprire tutte le attrazioni di Ayia Napa. Passerete davanti a luoghi come la Laguna Blu e la Baia di Konnos, dove le soste per il bagno sono irresistibili. È questo il senso delle vacanze a Cipro.

Dopo aver mollato gli ormeggi dal porto di Ayia Napa, la mattinata è a vostra disposizione per rilassarvi in famiglia, prendere il sole e ammirare il panorama. Passerete accanto a coste rocciose e frastagliate, punteggiate da insenature e grotte, verso la prima tappa della giornata, la Laguna Blu. Si chiama così per un motivo preciso: le sue acque blu sono da cartolina.

Poi si riparte e il capitano guida la barca verso la baia di Konnos, un altro luogo ideale per un tuffo e qualche scatto di famiglia prima di tornare ad Ayia Napa.

Leggi tutto
Cosa è incluso
  • check Crociera in barca
  • check Pranzo
Dove
Meeting point: Harbour Ayia Napa (Santa Napa boat)
Meeting time for Santa Napa boat at 10:00h
Da ricordare
  • La crociera partirà alle 10:30 e tornerà alle 14:30 circa. Si prega di imbarcarsi al battello di Santa Napa entro le 10:00.
  • Porta costume da bagno, asciugamano e crema solare
  • Porta un asciugamano
  • Porta con te del denaro extra per spese aggiuntive o mance
  • Trasporto non incluso
  • Bevande non incluse
  • A questa esperienza non può essere applicata la nostra politica di cancellazione generale. Se desideri cancellare dovrai farlo entro 24 ore per poter ricevere un rimborso totale
Leggi tutto
Provider
TUI CYPRUS LTD
Commissioni di prenotazione
Buone notizie! Non sono applicate commissioni di servizio a questa prenotazione.
Politiche di cancellazione
Ricevi un rimborso del 100% annullando la prenotazione fino a 1 giorno prima dell'inizio dell'attività.

Cosa dicono le persone di quest'esperienza

Eccellente

5/5

Basato su 1 recensioni di clienti verificati

100%
0%
0%
0%
0%
  • Anonimo

    Da Stati Uniti d'America - agosto 2023

    Eccellente

    Valutazione complessiva

    5/5

Ti potrebbe piacere anche

Antieke Kourion Tour met Bezoek aan Paphos
Excursies & Dagtrips

Antieke Kourion Tour met Bezoek aan Paphos

Op Cyprus vind je enorm belangrijke oude Griekse en Romeinse sites. En op deze dagtocht bekijk je de Rots van Aphrodite, het oude Paphos en de Koningsgraven. Ook zie je de archeologische site van Kourion en heb je de tijd aan jezelf in Paphos. Andreas, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "De koningsgraven bieden ons een waardevol inzicht in de oude mediterrane cultuur. In Alexandrië zijn er tombes gevonden die hier heel veel op lijken. En dit is een bewijs voor de sterke banden tussen de twee steden in de oudheid”.Na een koffiepauze onderweg, bezoek je de archeologische site van Kourion. Je ziet indrukwekkende monumenten zoals het theater - dat dateert uit de 2e eeuw voor Christus - en de Agora. En op weg naar Paphos maak je de mooiste foto's bij Petra tou Romiou - ofwel de Rots van Aphrodite. Hier zou volgens de legende, Aphrodite uit het zeeschuim tevoorschijn zijn gekomen. Andreas voegt eraan toe: "In Kourion zie je de overblijfselen van het huis van Eustolios en ontdek je hoe het leven hier was voordat de stad in de 4e eeuw door een aardbeving werd verwoest”.Vervolgens ga je naar het oude Paphos en bezoek je samen met een gids de Koningsgraven, het Huis van Dionysos en de goed bewaarde mozaïeken. Andreas zegt: "De in de rotsen uitgehouwen koningsgraven waren eigenlijk niet bedoeld voor koningen. In plaats daarvan werden leden van de aristocratie en gouverneurs van het eiland hier te rusten gelegd”. Maar de naam zegt alles over de grandeur van de necropolis. Dan heb je vrije tijd om de stad Paphos te verkennen. Maak een wandeling naar de mooie haven of eet een hapje bij een van de vele terrasjes.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

de, en 

Fikardou, Machairas en Lefkara Tour met een Lokale Gids
Excursies & Dagtrips

Fikardou, Machairas en Lefkara Tour met een Lokale Gids

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

de, en 

Traditioneel Cyprus
Activiteiten

Traditioneel Cyprus

Op deze avond proef je de Cypriotische levensstijl. In de landelijke omgeving van een ezelopvangcentrum leer je halloumi en brood bakken. Natuurlijk proef je zelf het smakelijke resultaat ervan. Als de zon ondergaat, laat je je de streekgerechten smaken met gratis drankjes erbij. En dan begint het feest pas echt met live muziek en Griekse dansen.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

Limassol, Omodos & Wijnproeverij Tour
Excursies & Dagtrips

Limassol, Omodos & Wijnproeverij Tour

Geschiedenis, cultuur en gastronomie zijn de ingrediënten van dit geweldige dagje uit op Cyprus. Tijdens deze tour staan je drie topattracties te wachten: de bruisende stad Limassol, het schilderachtige dorp Omodos en een wijnproeverij bij een bekroond wijnhuis.Je trapt af met een bezoek aan Limassol, een stad waar oud en nieuw naadloos in elkaar overgaan. Je hebt hier ongeveer een uur vrije tijd om de lokale sfeer op te snuiven. Wandel langs de jachthaven, neem een kijkje bij het kasteel of strijk neer in een café – de keuze is aan jou.Daarna ga je naar Omodos, een dorp dat midden in het Troodosgebergte ligt. Hier wandel je met een gids door de smalle, geplaveide straten met gebouwen in Byzantijnse stijl. En bij een oude wijnmakerij ontdek je hoe wijn vroeger werd gemaakt. Om vervolgens aan te schuiven voor een typische lunch in een taverna die door een familie wordt gerund. Je sluit je dag in stijl af met bezoek aan het Gerolemos wijnhuis en een proeverij van hun bekroonde wijnen.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

WaterWorld Waterpark Ticket
Excursies & Dagtrips

WaterWorld Waterpark Ticket

Ayia Napa's WaterWorld is de plek waar jij en je kinderen afkoelen van de hete middagzon met tonnen plezier – en dit alles met een oud-Grieks tintje. Trek je zwemkleding aan en smeer je in met zonnebrandolie om rond te spartelen in de golfslagbaden, door kokers te glijden en de Lazy River af te varen in Europa's grootste waterpretpark.Voor elk familielid is er wat wils in WaterWorld, dus iedereen heeft een leuk dagje uit, ongeacht de leeftijd. Je glijdt vliegensvlug Pantheon's Flume af, zwemt over de golven in Poseidons golfslagbad, komt je angsten onder ogen in de Fall of Icarus en de Drop to Atlantis en draait naar beneden in de Serpentine Slides.Als je het rustig aan wilt doen, is er natuurlijk ook het activiteitenbad, de Pegasus Pool. En zijn er tal van glijbanen voor de allerjongsten. Kom even bij in een van de restaurants, bars, een ijswagentje en fastfoods, zodat iedereen wat lekkers vindt en genoeg energie heeft voor het volgende avontuur in het water.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

Parko Paliatso Attractiepark in Ayia Napa
Pretparken

Parko Paliatso Attractiepark in Ayia Napa

De hele avond lopen de kids te schateren van de pret in Parko Paliatso. Met je ticket heb je toegang tot leuke spelletjes en allerlei attracties. En in bepaalde attracties ga je met het Premium polsbandje zo vaak je wil.Als je een polsbandje hebt, heb je samen met de kinderen een zinderende avond. En je gaat zo vaak als je maar wil in bepaalde attracties. Er zijn er voor alle leeftijden. Dus of je nu in het miniwiel wil, de carrousel, de theekoppen, de blizzard, of op en neer wil springen op de trampoline, de hele familie heeft een heerlijke avond.Inbegrepen in het Premium polsbandje is ook de griezelige piratenboot, de wilde muis, de caterpillar achtbaan. En het gigantische wiel, de autootjes voor de kids en nog veel meer. Een avondje uit voor de hele familie was nog nooit zo leuk!

Cancellazione gratuita
Entree Inbegrepen
Nicosia Shuttledienst vanaf Robinson Club Cyprus
Transfers

Nicosia Shuttledienst vanaf Robinson Club Cyprus

Bezoek Nicosia vanuit Robinson Club Cyprus met deze handige pendeldienst. Op deze rondrit van vijf uur, inclusief de rit zelf, shop je en ga je op verkenning in de hoofdstad van het eiland op je vakantie. Je hebt drie uur de tijd om highlights te bekijken zoals Ledra Street, Laiki Geitonia, de Johanneskathedraal en het Leventis Museum, om er maar een paar te noemen.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

Black Pearl Piratenboottocht Ticket
Excursies & Dagtrips

Black Pearl Piratenboottocht Ticket

Zwartbaard, Barbarossa en Jack Sparrow kunnen hun hart ophalen - de echte piratenavonturen zijn hier in Oost-Cyprus. U zult genieten van een dag van hoge jinks op volle zee tijdens deze mega dag Black Pearl piraat Boottocht aan boord van een van de grootste replica's van de Middellandse Zee piraten galjoenen.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

Chill & Relax Boottocht Ticket
Excursies & Dagtrips

Chill & Relax Boottocht Ticket

Deze boottocht van een halve dag zet alle bezienswaardigheden van Ayia Napa voor u op een rijtje. U vaart langs plekjes als de Blue Lagoon en de Konnos Bay - waar u onweerstaanbaar kunt zwemmen. Dit is waar een vakantie in Cyprus om draait.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

Magic Dancing Waters Ticket
Tickets en evenementen

Magic Dancing Waters Ticket

Voor een avond vol licht, magie en muziek ben je bij Cyprus' eigen Dancing Waters show aan het goede adres. Je bent getuige van een kleurrijke show die niet zou misstaan in Las Vegas of Dubai nadat je eerst genoten hebt van een overheerlijk buffetdiner.Je avond begint met een internationaal buffetdiner waarvan je zoveel eet als je wil. Neem je plaats in en leun achterover voor het spektakel dat zich voor je ogen afspeelt. De lichten worden gedoofd en ineens zie je waterstralen de lucht in schieten van 18 000 (!) sproeiers – op de maat van de muziek. Met meer lichtjes dan je kan tellen – 12 000 om precies te zijn – wordt het water verlicht om een kleurrijk showspel te creëren.En, de fontein heeft maar liefst 65 verschillende vormen, inclusief een 60 meter lang watergordijn met rookmachines en kanonnen die allemaal bijdragen aan het spektakel. Je zit op het puntje van je stoel als je een nagemaakte vulkaan ziet uitbarsten, inclusief stromende lava. Wat een betoverende finale.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en