Serata bulgara
Escursioni e tour in giornata

Serata bulgara

4,5/5
Eccellente
Basato su 23 recensioni
Da
44,00 
Cancellazione gratuita
language
Lingua: Tedesco , Inglese , Polacco
mobile_voucher
Voucher sul cellulare accettato
duration
Durata: da 2 ore a 4 ore
Cosa farai
  • Una serata di intrattenimento tradizionale bulgaro
  • Danze e costumi folcloristici
  • Cena tradizionale con vino illimitato
  • Assistete alla spettacolare danza del fuoco "Nestinari".
Cosa aspettarsi

Un villaggio difficile da raggiungere nelle montagne della Bulgaria centrale, la lontananza di Bata ha contribuito a mantenere vive le tradizioni, quindi è l'ideale per una serata di intrattenimento bulgaro. In un ristorante rurale, gusterete piatti tradizionali con vino illimitato, assisterete ad affascinanti rituali folcloristici e alla spettacolare danza del fuoco, una delle usanze più antiche del Paese.

Leggi tutto
Cosa è incluso
  • check Trasporto
  • check Guida
  • check Show cena
  • check Cena
  • check Vino illimitato
Da ricordare
  • Porta indumenti caldi
Leggi tutto
Provider
tui-provider+tui-bulgaria-eood@musement.com
Commissioni di prenotazione
Buone notizie! Non sono applicate commissioni di servizio a questa prenotazione.
Politiche di cancellazione
Ricevi un rimborso del 100% annullando la prenotazione fino a 1 giorno prima dell'inizio dell'attività.

Cosa dicono le persone di quest'esperienza

Eccellente

4,5/5

Basato su 23 recensioni di clienti verificati

57%
39%
4%
0%
0%

Categorie di recensione

Safety

4,4/5

Service

4,4/5

Staff

4,4/5

Value for money

4,7/5

  • Lorna Payne

    Da Regno Unito - agosto 2024

    Viaggio di famiglia

     

    25 - 34 anni

    Eccellente

    Valutazione complessiva

    5/5

    The toilets did not toilet roll in the actual cubicle The hand dryers didn’t work

  • Daz

    Da Stati Uniti d'America - agosto 2024

    Viaggio di famiglia

     

    25 - 34 anni

    Eccellente

    Valutazione complessiva

    4/5

    Although the guide spoke English he kept rambling on and going of topic, the rest of the trip was good

  • Sarah

    Da Stati Uniti d'America - luglio 2024

    Viaggio di famiglia

     

    25 - 34 anni

    Eccellente

    Valutazione complessiva

    5/5

    This was a super evening out for all the family which we thoroughly enjoyed.

  • Suzanne

    Da Stati Uniti d'America - giugno 2024

    Viaggio di coppia

     

    45 - 54 anni

    Ottimo

    Valutazione complessiva

    4/5

    Fabulous evening except for food and horrible manky cat near food and tables

  • Paul Arnold

    Da Stati Uniti d'America - giugno 2024

    Viaggio di coppia

     

    45 - 54 anni

    Eccellente

    Valutazione complessiva

    4/5

    Good entertainment from clowns with good audience participation. Excellent national dancers in beautiful traditional dress. Fire pit was jaw dropping. ...

  • Christine

    Da Stati Uniti d'America - giugno 2024

    Viaggio di famiglia

     

    35 - 44 anni

    Eccellente

    Valutazione complessiva

    5/5

    Enjoyed everything except the food really, not child friendly. The bus that picked us up had a broken seat plus where we were sitting we couldn't see ...

Ti potrebbe piacere anche

Sozopolin kaupunkikierros ja veneretki
Retket

Sozopolin kaupunkikierros ja veneretki

Tutustu Sozopoliin, muinaiseen Mustanmeren helmeen. Teet ensin veneretken Bulgarian suurimman saaren, Sveti Ivanin saaren ympäri. Seuraavaksi lähdet opastetulle kävelykierrokselle Sozopolin mukulakivikaduille. Lounaan jälkeen tutustut lumoavaan Ravadinovon linnaan.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

de, en, fr, nl, pl 

Nessebar Old Town Walking Tour
Retket

Nessebar Old Town Walking Tour

Strolling through Nessebar is perhaps the most culturally enriching experience on Bulgaria's Black Sea coast. This headland, known as the ‘Pearl of the Black Sea', is only slightly larger than the Vatican City yet has many more churches. Ivaylo, one of our expert local guides, says, ‘Nessebar is a living museum – there are monuments here that were built as far back as the 5th century. Due to its strategic location, the town has always been a busy merchant hub. This is why it was here, over 2,500 years ago, that money was invented and first used for trade.'You'll begin with a guided walking tour of the old town, which is crammed onto a narrow peninsula jutting out into the Black Sea. Historians know that there's been a town here for 3,200 years, making it among Europe's oldest. There's so much history packed into the old town that Nessebar is a UNESCO World Heritage Site. Relics from the second millennium BC, from classical antiquity and the Middle Ages have been unearthed. There's evidence here that reflects the architectural progress of the whole Balkan and East Mediterranean regions.Winding streets and alleys fringed with characterful timber homes lead you to more than 40 churches dating back as far as Byzantine times. There's also some free time to explore the town on your own, soak up the scenery on a seaside stroll or browse for souvenirs.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

de, en, fr, nl, pl 

Nessebarin kierros sisältäen viininmaistelun
Retket

Nessebarin kierros sisältäen viininmaistelun

Tällä retkellä näet kauneudestaan kuuluisan Balkanin kohteen ja maistelet Bulgarian parhaita viinejä. Lähdet kävelykierrokselle Unescon maailmanperintöluetteloon nimettyyn Nessebariin ja maistelet viinejä yhdellä Mustanmeren parhaiksi luokitelluista viinitiloista. Elena, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Pyhän Sofian kirkko oli tuhannen vuoden ajan yksi Mustanmeren alueen tärkeimmistä uskonnollisista kohteista. Se rakennettiin 400-luvulla, ja se on yksi maailman vanhimmista kirkoista."Päivä alkaa opastetulla kävelykierroksella Nessebarin vanhassa kaupungissa. Mustaanmereen työntyvässä kapeassa niemessä sijaitseva kaupunki on historialtaan niin rikas, että se on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Täällä on niin paljon historian kerroksia, että arkeologien on täytynyt tutkia kaupungin vedenalaisia jäänteitä ymmärtääkseen sen historiaa. He saivat selville, että sen asuttivat ensin traakialaiset, sitten kreikkalaiset, roomalaiset ja ottomaanit.Kuljeskele vanhojen puutalojen reunustamilla mutkittelevilla kaduilla, jotka ovat kiilautuneet kymmenien vanhojen kirkkojen väliin, joista vanhimmat ovat peräisin 1 500 vuoden takaa. Kierroksen jälkeen sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Päivän päättää vierailu DiVes Estate Winery -viinitilalla, jossa voit maistella Bulgarian parhaita viinejä maaseutumaisemien ympäröimänä. Elena sanoo: "Roséeviini on erinomainen. Se on valmistettu paikallisesta pamid-rypälelajikkeesta, joka menestyy meren rannalla, ja siitä syntyy viini, joka on täynnä hienostuneita ja raikkaita makuja."

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en, pl 

Maastoautosafari Strandzhan luonnonsuojelualueelle ja hunajan maistelu
Aktiviteetit

Maastoautosafari Strandzhan luonnonsuojelualueelle ja hunajan maistelu

Rezovo on Mustanmeren rannikon eteläisin kylä, jota lähemmäs Turkkia ei pääse. Matkustat maastoautolla Sinemoretsin kaunista rannikkoa ja vehreitä maisemia pitkin ja pääset ihailemaan merinäköaloja, rauhallisia kyliä, kalliomuodostelmia ja Rezovska-jokea. Irena, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, sanoo: "Rezovo sijaitsee aivan Turkin rajalla, joten se on saanut vaikutteita sekä Bulgarian että Turkin kulttuureista. Tämä näkyy paikallisissa tavoissa, ruokakulttuurissa ja jopa joidenkin asukkaiden puhumassa kielessä."Retki alkaa oppaan pitämällä lyhyellä turvallisuusopastuksella päivän reittiin ja ohjelmaan liittyen. Sen jälkeen hyppäämme nelivedon kyytiin ja matka pitkin Mustanmeren rannikkoa alkaa. Aloitamme retken oppaasi nopealla turvallisuuskeskustelulla reitistä ja päivän ohjelmasta, ennen kuin hyppäät maastoautoon ja lähdet matkaan Mustanmeren rannikkoa pitkin. Huristelet Sinemoretsin rantaviivaa pitkin, ja sinulla on useita tilaisuuksia ottaa upeita valokuvia. Matkaat Strandzhan metsän läpi, ja suuntaat karua maastopolkua pitkin Veleka-joelle.Kun saavumme Rezovoon, kävelet Rezovska-joelle katsomaan kiehtovia kalliomuodostelmia, ennen kuin voit nauttia rauhasta merenrantakylässä, josta näkyy Turkin raja. Lyhyen tauon jälkeen käymme paikallisella mehiläistarhalla. Täällä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua mehiläisten hoitoon ja maistella hunajaa. Tämä puolen päivän retki on loistava yhdistelmä jännitystä, kulttuuria ja luontoa.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

de, en 

Illallinen Khan’s Tent -ravintolassa
Retket

Illallinen Khan’s Tent -ravintolassa

Tämän riehakkaampaa bulgarialaista iltaa saa etsiä! Nauti Khan's tent -ravintolassa klassisesta neljän ruokalajin illallisesta ja maailmanluokan kabareesta, josta vastaa kansainvälinen esiintyjäryhmä. Lisäksi maisemabaarista on upeat näkymät yli Sunny Beachin lahden.Tapahtumapaikka, jonka paikalliset tuntevat nimellä Hanska Shatra, sijaitsee kukkuloilla Sunny Beachin yläpuolella. Tänne keskiajalla hallinnut Khan Krum perusti leirinsä piirittäessään Nessebaria. Bulgarian historia ja perintö ovat keskeisellä sijalla myös Khan's tentin illassa.Kuljetukset tapahtumapaikalle on järjestetty puolestasi. Paikalle päästyäsi voit istahtaa nauttimaan neljän ruokalajin illallisen ja ihailemaan upeaa esitystä, johon kuuluu akrobatiaa, tanssia ja suosittua bulgarialaista livemusiikia. Kokonaisuus on kerrassaan huikea. Illan päätteeksi on järjestetty kuljetus takaisin hotellille.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

Kapteeni Jackin huviristeily kuljetuksilla
Aktiviteetit

Kapteeni Jackin huviristeily kuljetuksilla

Tämä koko perheen meriseikkailu on täynnä hauskanpitoa. Kolmikerroksisella Sea Star Sunny Beach -aluksella on viihde- ja ruokailutilat sekä viihtyisä aurinkokansi. Aikuiset voivat keskittyä laiskottelemaan kannella, kun taas pienet matkustajat pääsevät mukaan huisin hauskaan ohjelmaan. Ohjelmasta vastaa rempseä miehistö, jotka esittävät kapteeni Jackia ja hänen merirosvojaan.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

Bulgarialainen ilta
Retket

Bulgarialainen ilta

Bata on vaikeasti saavutettava kylä Keski-Bulgarian vuoristossa. Sen syrjäinen sijainti on auttanut pitämään perinteet elossa, joten se on mitä ihanteellisin paikka bulgarialaiseen illanviettoon. Nautit perinteisiä ruokia maalaisravintolassa rajattoman viinin kera, katselet kiehtovia kansanperinne-esityksiä ja näet upean tulitanssin, joka on yksi maan vanhimmista tavoista.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

de, en, pl 

Action Aquapark -vesipuisto Sunny Beach
Liput ja tapahtumat

Action Aquapark -vesipuisto Sunny Beach

Valmistaudu koko perheen hauskaan päivään, johon kuuluu syöksyjä vesiliukumäissä, kiitämistä putkiliu'uissa ja roiskuvaa hauskanpitoa monitoimialtaissa. Sunny Beachin Action Aquapark -vesipuistossa on hauskoja vesiliukuja, auringonpaistetta ja mahtavat puitteet koko perheen hauskanpitoon.Keskipäivän auringon paahteessa pääsee viilentymään entistä hauskemmin Sunny Beachin Action Aquapark -vesipuistossa. Kohtaa pelkosi kaikkein hurjimmissa vesiliukumäissä, kuten Kamikazessa, ja kiidä alas todellisille hurjapäille tarkoitettuja Freefall- ja Turbolence-ratoja, jotka uhmaavat painovoimaa. Myös lapsille on vesipuistoissa paljon tekemistä, kuten lapsiperheille suunnatut aaltoallas ja Lazy River -kelluntarata.Myös lasten omalla alueella on runsaasti puuhaa, esimerkiksi seikkailujen saari ja vesilinnoitus, ja vanhemmille aurinkotuoleja rentoutumiseen. Pukuhuoneet, suihkut ja aurinkovarjot sekä hyvä valikoima baareja ja ravintoloita varmistavat, että vierailu sujuu mukavasti.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

VIP-katamaraaniristeily
Aktiviteetit

VIP-katamaraaniristeily

On vaikea löytää upeampia maisemia kuin tällä katamaraaniristeilyllä: toisella puolella siintää Bulgarian rannikko ja toisella puolella Mustanmeren horisontti. Elämyksen täydentää risteilyyn kuuluva erinomainen ruoka, juoma ja hemmottelu nähtävyyksien ihailun ja auringosta nauttimisen lomassa.Astu Mustanmeren suurimman luksuskatamaraanin kyytiin ja ota rennosti. Voit ottaa aurinkoa kannella tai suunnata baariin nauttimaan virkistävän drinkin.Kippari laskee ankkurin rauhallisessa ja syrjäisessä paikassa, jossa on täydelliset puitteet uimiseen ja snorklaamiseen. Sen jälkeen on aika nauttia mahtava lounas aluksella. Tästä ei lomailu parane!

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en 

Lazy Day -risteily Nessebarista
Aktiviteetit

Lazy Day -risteily Nessebarista

Lähde veneilemään tälle auringon- ja merentäyteiselle kokoperheen hauskalle risteilylle Bulgarian Mustallamerellä. Nessebarin loitotessa voit nauttia aamusta merenrantamaisemissa, uimalla ja ottamalla aurinkoa. Kun mukaan kuuluu vielä lounas ja juomat, saa tämä retki varmasti lomatunnelman huippuunsa. Miehistö toivottaa sinut tervetulleeksi, ja lähdet risteilemään rannikolta Nessebarin jäädessä kaukaisuuteen. Aluksella on tarjolla kalastusvälineitä, auringonottopaikkoja sekä baari, joka on avoinna koko risteilyn ajan.Matkan varrella sinulla on runsaasti aikaa syventää rusketustasi kannella tai ottaa mukava asento ja rentoutua. Ankkurin pudotessa veteen, voit pulahtaa mereen tai jatkaa auringonottamista, samalla kun aluksella aletaan valmistamaan herkullista buffetlounasta. Lounaan jälkeen perheen pienimmille on luvassa vielä muutama peli, ennen kuin alus palaa takaisin satamaan.

Cancellazione gratuita
Disponibile in:

en