Three-Hour Cruise Ticket on Harmony Yacht from Ayia Napa Harbour - from Ayia Napa hotels
Excursions à la journée

Three-Hour Cruise Ticket on Harmony Yacht from Ayia Napa Harbour - from Ayia Napa hotels

à partir de
40,00 
Annulation gratuite
mobile_voucher
Bon électronique accepté
duration
Durée: De 2 heures à 4 heures
Points forts
  • Take a boat trip from Ayia Napa Harbour towards Konnos Bay
  • Bring your own food or drinks on this trip if you like
  • One swim stop in the emerald green waters around Konnos Bay
Ce qui vous attend

Set sail aboard Harmony Yacht from Ayia Napa harbour for a scenic three-hour journey passing sea caves, rugged Cape Greco, and the emerald beauty of Konnos Bay. Dive into sparkling waters for a swim or snorkel, or simply relax on deck. Soft drinks, beers, and wines available onboard, or feel free to bring your own refreshments. This leisurely boat trip has holiday vibes written all over it.

Lire plus
Inclus
  • check Boat cruise
  • check Welcome drink
Ayia Napa Harbour, Harmony Yacht
Bon à savoir
  • Please select your option for late morning or sunset cruise from the dropdown menu
  • Always make sure you arrive 30 minutes prior to departure time at Ayia Napa harbour
  • Not suitable for guests who can't swim
  • Children must be supervised by an adult (over 18 years) at all time
  • Bring bathing gear and sunblock
  • Bring a towel
  • Bring a hat
  • Bring money for extras or gratuities
  • Transfers not included
  • Food and drinks not included
  • Subject to weather conditions
  • Please note that all times are approximate and subject to change
  • This experience doesn't follow our general cancellation policy. If you need to cancel, you must do so at least 24 hours in advance to receive a full refund
Lire plus
Prestataire
TUI CYPRUS LTD
Frais de service
Bonne nouvelle! Aucun frais supplémentaire n'est appliqué à cette réservation.
Conditions d'annulation
Recevez un remboursement de 100% si vous annulez jusqu'à 1 jour avant le début de l'activité.

Ce que les internautes disent de cette expérience

Pour le moment, il n'y a pas d'avis sur cette expérience

Ceci pourrait également vous plaire

Kaledonian vesiputousten opastettu vaellus sisältäen lounaan
Aktiviteetit

Kaledonian vesiputousten opastettu vaellus sisältäen lounaan

Lähde päiväksi pois rannalta nauttimaan Troodos-vuoriston viileydestä. Tämä kolmen kilometrin vaellus vie sinut Kaledonian vesiputouksille – yhdelle Kyproksen korkeimmista ja kauneimmista – ennen kuin suuntaat Platresin kylään nauttimaan perinteisen lounaan. Andi, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, sanoo: "Tulet nauttimaan vaelluksesta yhtä paljon kuin määränpäästä – se on kuin astuisit satuun, jossa suloiset pienet sillat risteilevät puroa pitkin aina vesiputoukselle asti."Retki alkaa Kolossin hedelmäpuutarhassa. Mehukkaat hedelmät ja raikas sitruunajuoma saavat sinut valmistautumaan tulevaan seikkailuun. Metsän halki kulkiessasi Kryos Potamoksen puro pitää sinulle seuraa – se on täydellinen tausta valokuviin, melkein kuin kreikkalaiset jumalat pitäisivät sinua silmällä. Vaellat vanhojen mäntyjen ja mansikkapuiden keskellä syvemmälle metsään, kunnes saavut näyttävimmälle paikalle – Kaledonian vesiputouksille.Kasta varpaasi veteen, ota valokuvia ja koe taianomainen tunnelma. Putoukset nimesi vuonna 1878 skotlantilainen retkikunta. He olivat niin vaikuttuneita siitä, miten paljon se muistutti heitä kotimaasta, että he nimesivät sen Kaledoniaksi, joka oli roomalaisten antama nimi Skotlannille. Sen jälkeen suuntaat Platresissa sijaitsevaan Psilo Dendro -ravintolaan nauttimaan lounaan. Täällä on oma kalankasvattamo, joten kala ei täällä tuoreempaa voisi olla – täydellinen tapa päättää vuoristoseikkailusi.

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

Stardust varietee -show
Liput ja tapahtumat

Stardust varietee -show

The Stardust Variety Show tarjoaa sinulle glamouria, naurua ja musiikkiviihdettä. Ryhmä saa kaikenikäisten katsojien silmäkulmat kostumaan naurun kyynelistä drag queen -esityksellään, huimilla asuillaan ja taidokkailla lauluosuuksillaan – lisänä lukuisat rääväsuiset pilailut ja maksuttomat drinkit.

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

WaterWorld-vesipuisto – pääsylippu
Retket

WaterWorld-vesipuisto – pääsylippu

Agia Napan WaterWorld-vesipuisto tarjoaa mukavan paikan, jossa on hyvä virkistäytyä keskipäivän auringon paahteesta ja pitää hauskaa – tämä kaikki muinaisen Kreikan tyyliin. Valmistaudu vesiroiskeiden täyttämään päivään aaltoaltaissa, liukumäissä ja hitaasti laskeutuvassa joessa Euroopan suurimmassa teemapuistossa.

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

Black Pearl -merirosvoristeily kuljetuksilla
Retket

Black Pearl -merirosvoristeily kuljetuksilla

Mustaparta, Barbossa ja Jack Sparrow saavat pitää varansa – todelliset merirosvoseikkailut ovat täällä Kyproksen itäosassa. Nauti neljän tunnin merirosvoristeilystä yhdellä Välimeren suurimmista merirosvolaivojen jäljennöksistä, Black Birdilla.Kapteeni Sparrowin valvovan katseen alla Black Pearlin miehistö vie sinut Agia Napan satamasta ryöstöretkelle, joka saa koko perheen viihtymään. Kapteeni purjehtii kohti Kyproksen itärannikon parhaita snorklauspaikkoja ja meriluolia. Matkalla myös pysähdytään uimaan Konnos Bayssa ja Protarasin edustalla.Uimataukojen välissä järjestetään perheen pienimmille aarteenetsintää sekä merirosvoesitys. Laivalla on myös baari, joten ota mukaan käteistä, jos haluat nauttia drinkin kannella.

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

Rentouttava katamaraaniristeily vain aikuisille
Retket

Rentouttava katamaraaniristeily vain aikuisille

Rentouttavat päivät auringon alla – juuri sitä on Kyproksen loma parhaimmillaan. Tällä vain aikuisille suunnatulla katamaraaniristeilyllä ympärilläsi on pelkkää rauhaa. Seilaat Green Bayn satamasta kohti Famagustaa ja Konnos Bayta, jossa uintipysähdyksen jälkeen tarjoillaan maittava lounas.Päivän aluksi sinut noudetaan hotellilta satamaan, josta katamaraani suuntaa kohti Famagustaa. Alus lipuu auringon paahtamaa Cape Grecon ja Protaraksen rannikkoa ja Konnos Bayn edustalla kapteeni laskee ankkurin uintipysähdyksen merkiksi.Aluksella on runsaasti tilaa nauttia auringosta tilavilla verkkomatoilla ja varjoisammissa oleskelutiloissa. Katamaraanilta löytyy myös suihku. Miehistön tarjoaman lounaan jälkeen voit vielä pulahtaa uimaan ja snorklaamaan, ennen kuin on aika palata takaisin mantereelle.

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

Mönkijäsafari
Aktiviteetit

Mönkijäsafari

Vain pölypilvet jäävät taaksesi tällä seikkailulla, joka kuljettaa sinua pitkin Agian Napan rosoista rantaviivaa. Matkalla näet upeita maisemia, luolia, lahtia ja poukamia, kun viiletät pitkin maaseututeitä opastetulla mönkijäsafarilla.

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

Rentouttava katamaraaniristeily
Retket

Rentouttava katamaraaniristeily

Laiskottelupäivät auringon alla kuuluvat ehdottomasti Kyproksen lomaan. Tällä ylellisellä katamaraaniristeilyllä voit nauttia päivästä ihanan rauhaisassa tunnelmassa. Risteily lähtee Green Bayltä kohti Famagustaa, Konnos Bayta ja Sinistä laguunia, jossa pysähdytään uimaan ja nautitaan ateria katamaraanin kannella.

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

Laitesukellusta pienryhmässä Agia Napasta
Aktiviteetit

Laitesukellusta pienryhmässä Agia Napasta

Leppoisa, lämmin ja kirkas – Kyproksen rannikon vesistö sopii ihanteellisesti sukellukseen. Aloittelijasta pätevään sukeltajaan, löytyy meiltä vaihtoehtoja jokaiselle. Jokaiseen kokemustasoon sopivilla vaihtoehdoilla tämä PADI-sertifioitu kurssi tarjoaa sinulle nautinnollisen kokemuksen vedenalaisessa valtakunnassa. Kaiken lisäksi retki kattaa kuljetukset ja se toteutetaan pienryhmässä.Valitse seuraavista vaihtoehdoista:Bubblemaker – confined water -pohjautuva johdanto sukeltamiseen 8–10-vuotiaille. Sisältää lyhyen teoriatunnin DVD:ltä. Enintään 2 lasta ohjaajaa kohden.Discover Scuba Diving – Opi perusteoria, harjoittele matalassa vedessä ja tee vedenalainen retki lahdelle ohjaajan kanssa. Max. syvyys on 6 metriä.Scuba Diver – Teoriaa ja DVD-oppitunti. Sisältää confined water -perusharjoitukset ja 2 open water -avovesisukellukseen pätevöittävää sukellusta.Open Water – Teoriaa ja DVD-oppitunti. Sisältää confined water -perusharjoitukset ja 4 open water -avovesisukellukseen pätevöittävää sukellusta.Open Water -jatkokurssi – Viisi erikoissukeluusta, jotka perustuvat avovesikokemukseen. Sisältää 2 core-sukellusta (navigations ja deep) sekä 3 valinnaista sukellusta (esim. night/ multi-level/search and recovery/ naturalist/ underwater photography).Pätevät sukeltajat – Kokeneiden sukeltajien tulee tehdä yksi sukellus ennen paketin valitsemista. Tankkia ja painoja lukuun ottamatta, laitevuokra ja yksi sukellus ovat lisämaksusta, joka tulee maksaa suoraan sukelluskeskukseen. Valittavissa kaksoissukellus ('double dive'), 4 sukelluksen paketti, 6 sukelluksen paketti tai Zenobia Wreck -sukellus (tarkistussukellus + 2 venesukellusta).

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

Black Pearl -merirosvoristeily – pääsylippu
Retket

Black Pearl -merirosvoristeily – pääsylippu

Mustaparta, Barbossa ja Jack Sparrow saavat pitää varansa – todelliset merirosvoseikkailut ovat täällä Kyproksen itäosassa. Nauti neljän tunnin merirosvoristeilystä yhdellä Välimeren suurimmista merirosvolaivojen jäljennöksistä, Black Birdilla.

Annulation gratuite
Disponible en:

en 

Vedenalainen kävely- tai skootterikierros pienryhmässä Kyproksella
Aktiviteetit

Vedenalainen kävely- tai skootterikierros pienryhmässä Kyproksella

Kyproksen rannikon poukamat ovat todellinen merielämän aarreaitta ja tällä ainutlaatuisella retkellä voit kokea vedenalaisen maailman ilman sukelluskurssia ja raskaita laitteita. Voit suunnata vedenalaiselle kävelylle hengityksen mahdollistavan kypärän avulla, tai huristella skootterilla merenpohjassa.Sinut noudetaan hotelliltasi Agia Triada -rannalle, josta matka jatkuu veneellä hieman kauemmaksi rannasta. Mukaasi tarvitset vain uima-asun. Sinun ei tarvitse huolehtia painavista sukellustankeista, ja voit pitää jopa silmälasit tai piilolinssit päässäsi.Vedenalaisella kävelyllä kuljet merenpohjassa kypärä päässä, joka auttaa sinua hengittämään turvallisesti veden alla, eikä sukelluksessa käytettäviä regulaattoreita tarvita. Voit myös huristella merenpohjaa pitkin ympäristöystävällisellä skootterilla, ja ihailla vedenalaista maailmaa, kastelematta edes hiuksiasi! Mukana on tietenkin ohjaaja, joka neuvoo sinulle kaiken tarvittavan.

Annulation gratuite
Disponible en:

en