Alanya
Buss og minibussturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Alanya

Vil du vite mer om aktiviteter i Alanya? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alanya

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 795 vurderinger

En utmerket tur og veldig god verdi

Dette var en tur vi valgte bare noen få dager før vi ankom Belek, Antalya, hvor vi startet turen. Henting på hotellet var veldig rask, innen 10 minutter etter gitt tid. Mens flertallet av turfesten (25 personer) var russere, var guiden, Vadim, som snakket flytende til dem, også rimelig akseptabelt på engelsk, så vi ble ikke utelatt fra noen samtale. Han organiserte alle turene til alle nettstedene veldig bra, med nok tid overalt. Han organiserte også ballongturen for oss, som var høydepunktet på vår tur i Tyrkia. Minibussen som transporterte oss var rimelig, og med nok stopp føltes det ikke som en lang reise (550 km hver vei). Sjåføren, Mustapha, var veldig kompetent, og vi følte ingen risiko. Alt i alt en veldig god 2-dagers tur. Vi følte oss litt slitne på slutten, men ikke utslitte. Vel verdt det for opplevelsen.

Bare flott

Tandemisterne snakker mange språk. Henting fra hotellet var i tide som en sveitsisk klokke. Overføringen var feilfri, med en vakker utsikt. Ved utgangspunktet gikk alt raskt og enkelt. Selve opplevelsen var utmerket! Verdt prisen. Prøv å bestemme selv. Fantastisk. Alt var perfekt. Prøv deg selv, det er verdt pengene.

Bare en fin tur. Får bade og spise lunsj. Samtidig ser Alanya fra sjøen. Ventetiden i havnen på Kleopatras side var for lang. Alle hadde allerede spist og svømt, men skipet stod fremdeles. Det er et minus. Personalet er fantastisk. Spesielt Igor eller Egor

Fantastisk tur

Turen til Cappadocia var fantastisk, må få med ballongferden. Ok hotell, hyggelig guide, masse å oppleve. Kunne selvfølgelig vært ferre stop på salgssteder

Helt fantastisk.

Det er en lang kjøretur dit, men det er absolutt verdt det. Det er mange utflukter å gjøre. Min favoritt var en ballongflukt.